Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Chweger, pulska grupa objavila istoimeni debi

Nakon desetogodišnjeg samostalnog djelovanja pulska grupa The Chweger objavila je istoimeni album prvijenac za Dancing Bear. Album ˝The Chweger˝ producirao je Edi Cukerić. Singl koji predvodi album naslovljen je ˝Back to East˝, ista pjesma nas i uvodi na ovaj psihodelični, melankolično-meditativni, alternativno-darkerski put od ukupno devet pjesama - zadnja, deveta pjesma naslovljena je simbolično ˝Mačka˝.

Frontmen the Chwegera, Mauricio Ferlin, istaknuti je autor brojnih nagrađenih video spotova i CD omota hrvatskih izvođača i grupa poput Francija Blaškovića, Gibonnija, Gustafa, Pipsa Chipsa & Videoclipsa, Urban&4-a, Jinxa, Putokaza, Dogme...

Objavljeno 23.07.2007.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban