Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Cure u znaku broja ”13”

The Cure u znaku broja ”13”Grupa The Cure pomakla je datum objavljivanja novog, još uvijek neimenovanog albuma za 13. listopad. Novi studijski album benda trebao je stići u dućane 13. rujna, no umjesto albuma bend će objaviti EP izdanje sa četiri singla, koje će objavljivati svakog 13. u mjesecu.

Članovi banda The Cure odlučili su da, počevši od 13. lipnja i singla ”The Only One”, objave četiri singla prije izlaska novog albuma. Do sada su objavili singlove ”The Only One”, ”Freakshow”, ”Sleep when I’m dead”, dok će 13. kolovoza izaći singl ”The Perfect Boy”.

Odgađanje izdavanja novog albuma frontman banda, Robert Smith objašnjava činjenicom da se bend tek vratio s američke turneje i da trenutno rade postprodukciju nekoliko koncerata za TV i DVD izdanja. Novi album su producirali Robert Smith i Keith Judin, a radi se o 13. studijskom albumu grupe.

Objavljeno 02.08.2008.

Vremeplov

Ne, prije svega ja nisam rocker. Mene bi se moglo više svrstati u neki slavonski pandan bluesera. Kad si blueser onda to radiš do smrti, a kad si rocker onda se voziš u bijesnom automobilu, okružen si trebama, znaš ono sex, drugs and rock&roll. Ja sebe danas ne smatram rockerom nego hrvatskom inačicom bluesmana.
Goran Bare