Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Hives na Exit festivalu

The Hives, dečki koji su oživjeli garažni zvuk i osvježili i obogatili svjetsku punk rock scenu nastupit će na velikoj bini Exit festivala u nedjelju, 13. srpnja. Nakon što su u listopadu objavili svoj četvrti album ”The Black and White Album”, prije nekoliko dana The Hives su krenuli na američku turneju.

”Ovaj album je kao novi početak. Želeli smo unijeti novine i to je i razlog zašto smo promijenili ekipu s kojom smo ga snimali.” rekao je gitarist Vigilante Carlstroem. Svoj pečat na crno-bijelom albumu ostavili su producenti Pharrell Williams, Jacknife Lee i Dennis Herring, pa se može reći kako su se The Hives ovog puta poigrali s nekim novim idejama.

Poslije osam godina postojanja, The Hives su, uz The Strokes i The White Stripes, od žestokog garažnog benda izrasli u jedan od trenutno najaktualnijih bendova u svetu.

Uvijek u crno-bijelim odijelima, s nastupima koji se ne zaboravljaju, muzikom za koju su mnogi pogrešno mislili da je umrla i tekstovima za koje momci tvrde da ih piše njihov Svengali Randy Fitzsimmons, nastup The Hives na Exitu će sasvim sigurno biti ostvarenje sna za mnoge.

Objavljeno 03.03.2008.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)