Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Hold Steady na Vip INmusicu

Jedan od najboljih ˝malih˝ rock bendova na svijetu gostovat će na ovogodišnjem Vip INmusic festivalu! Počeli su 2004., danas iza sebe imaju tri vrhunska albuma, a posljednji od njih, ˝Boys and the Girls in America˝, za europsko tržište objavljen je početkom 2007. i od izlaska slovi za jedno od najboljih izdanja godine.

Počeli su 2004., danas iza sebe imaju tri vrhunska albuma, a posljednji od njih, ˝Boys and the Girls in America˝, za europsko tržište objavljen je početkom 2007. i od izlaska slovi za jedno od najboljih izdanja godine. „Prokleti bili, Hold Steady! Kako ijedan bend može biti tako dobar?“, -piše Rolling Stone osvrćući se na njihov posljednji album ”Boys and Girls in America”. „Ako trenutno postoji bolji mali bend u Americi onda vrlo su tihi..“ piše pak Q Magazine. Detaljnije o svemu pronađite na stranicama www.vipinmusicfestival.com.

Objavljeno 16.07.2007.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young