Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Raconteurs u frci od internet pirata

The Raconteurs, drugi bend Jacka Whitea iz The White Stripes, ubrzati će objavljivanje njihovog novog albuma ”Consolers Of The Lonely” zbog bojazni od piratskih verzija koje bi se mogle naći na internetu. Tako će album izaći na tržište diljem svijeta u utorak 25. ožujka. Nastavak debija ”Broken Boy Soldiers” iz 2006. godine donosi četrnaest pjesama i biti će istovremeno dostupan u vinilnom i CD formatu, kao i u raznim digitalnim formama.

Video spot i najavni singl kojii će odigrati ono što je odradio prvi odlično prihvaćen singl ”Steady As She Goes” skladba je ”Salute Your Solution”.

The Raconteurs (također poznati i kao The Saboteurs u Australiji) su rock supergrupa, čija su četiri člana dobro poznata po ranijim projektima: Jack White (The White Stripes), Brendan Benson, Jack Lawrence (The Greenhornes i Blanche), i Patrick Keeler (The Greenhornes). The Raconteurs su zanimljiva stilska mješavina rocka Led Zeppelina i flower power grupa s kraja šezdesetih, no budući da su i The White Stripes i Benson iz Detroita, ne čudi da se okus tradicije garažnog rocka Iggyja Popa, The Stooges ili MC5.

U naponu snage nakon posljednjih projekata matičnih postava, ili solističkih uspjeha poput izvrsnog Bensonova albuma ’The Alternative To Love’, The Raconteurs su pod isti barjak spojili nekoliko rukopisa, vođeni Whiteovom željom da užitku minimalističke svirke s White Stripes doda neke sasvim nove obzore.

Objavljeno 21.03.2008.

Vremeplov

Nekad se govorilo da u našoj kinematografiji imamo slabe scenariste i osrednje redatelje, ali tvrdim da je to velika zabluda - imamo sve veći broj slabih glumaca, koji su raspršeni, koji moraju sinhronizirati banane u reklamama ili pak skaču iz sapunice u sapunicu.
Aldo Paquola, riječki filmski kritičar i publicist