Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Stooges pokradeni u Montrealu

The Stooges pokradeni u MontrealuKamion s opremom grupe The Stooges nestao je nakon završetka njihova nastupa na festivalu u Montrealu. U kamionu se nalazila kompletna oprema, gitare, pojačala, bubnjevi, zvučnici, te bas gitara Gibson za koju je menandžer banda rekao da je zbog svog kulturnog nasljeđa neprocijenjiva.

Iako su članovi banda bili šokirani nisu otkazali koncerte predstojeće turneje, već su odlučili svirati na posuđenim i iznajmljenim instrumentima.

The Stooges su se obratili svojim fanovima zamolivši ih za pomoć u pronalasku opreme. Na internetu su objavili popis svih nestalih stvari zajedno sa serijskim brojevima i registracijskim brojem tablica ukradenog kombija.

Objavljeno 10.08.2008.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)