Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Streets oboružan optimizmom i utjehom

The Streets oboružan optimizmom i utjehom’Everything Is Borrowed’ je četvrti album Mikea Skinnera, engleskog rappera i producenta koji djeluje pod imenom The Streets.

Poznat kao pionir britanskog hip-hop i garažnog zvuka, Skinner je napravio album koji je topao, domišljat i sasvim osobit, kažu prve pisane rekcije na novi materijal. Sam naslov izdanja i sjećanje na prethodnika puno sumornijeg raspoloženja - ’The Hardest Way To Make An Easy Living’, mogli bi navesti na krivi trag. Skinner je, naime, ovoga puta snimio materijal prožet optimizmom i utjehom.

’I came to this world with nothing/And I’ll leave with nothing but love’ refren je zarazne melodije u naslovnom singlu, a ostale pjesme bave se ’velikim’ temama kao što su religija, evolucija i biološka sudbina. Ozbiljno? Ma, ne previše - pa to je stari dobri frfljavi Mike. Provjerite sami.

Objavljeno 23.10.2008.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash