Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Ultimate Collection - Parni valjak

The Ultimate Collection - Parni valjak  Neizbrisiv je trag koji je Parni valjak ostavio na hrvatsku rock scenu. To su dokazali i koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni, u kojoj je oduševljena publika dočekala svoje idole na početku njihove povratničke turneje.

Grupa Parni valjak kontinuirano je bila u samom vrhu hrvatske glazbe punih trideset godina, od 1975. do 2005.godine,a na radost velikog broja njihovih obožavatelja ponovo su se okupili na turneji Karlovačko live.

Od prve postave do danas u grupi su legenda hrvatske glazbe Husein Hasanefendić Hus, kao autor pjesama i gitarist, te Aki Rahimovski, jedan od najboljih interpreta i najljepših glasova ovog podneblja.

Pjesme Uhvati ritam, Moja je pjesma lagana, Sve još miriše na nju , Lutka za bal, Pusti nek’ traje, Ugasi me, Jesen u meni obilježile su mladost brojnih generacija te postavile visoke glazbene kriterije brojnim novijim bendovima.

Ovo su samo neke od pjesama od 34 koje možete naći na najnovijem izdanju Croatia Records The Ultimate Collection - Parni valjak.

Tu je i njihov posljednji veliki hit Nakon svih godina, po prvi puta objavljen na nosaču zvuka a koji je zasigurno obilježio 2009. godinu.

Objavljeno 20.12.2009.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)