Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Theatres Des Vampires stižu Močvaru

Theatres Des Vampires stižu Močvaru Sve popularniji i domaćoj publici već dobro poznati talijanski vampirski teatar Theatres Des Vampires će u sklopu svoje europske turneje ponovno posjetiti zagrebačku Močvaru (gdje su 2006. snimili svoj live DVD ”The Addiction Tour”) u petak 23. 04. 2010.

Theatres Des Vampires su osnovani 1994. i jedan su od prvih bendova koji su stvorili ”Vampyre Metal” stil, spajajući horror i gothic tematiku, tj. sve što je povezano s vampirizmom i metal glazbom. Njihova neiscrpna inspiracija je grof Drakula.

Frontmenica Sonya Scarlet svoje pjevanje ne temelji na tipičnom metal vokalu, već svoj izraz pronalazi u karakternom, više alter pjevanju koje je vrlo upečatljivo i zanimljivo, a pored toga na live performansima izvodi gotovo kazališnu predstavu. Svojim četvrtim albumom ”Suicide Vampire”, na kojem su kao gosti sudjelovali Valor iz Christian Death i Gian Pyras iz Cradle Of Filth, zadobivaju veliku pažnju od medija koji proglašavaju ”Suicide Vampire” za jedan od najboljih metal albuma u 2002. godini, što je uvjetovalo nastupe na mnogim utjecajnim festivalima poput Wave And Gothic Treffen (najveći gothic festival na svijetu/Leizig/Njemačka), Gotham (London), Vampyria (London).

+ Ashes You Leave (Rijeka) www.myspace.com/ashesyouleaveband
+ Phantasmagoria (Zagreb)
+ Twilight After Party by Tomi Phantasma od 00:00

Vrata kluba otvaraju se u 21:00.

upad u pretprodaji: 45 kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 55 kn, nakon koncerta od 00:00: 20 kn

Objavljeno 21.04.2010.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger