Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Thom Yorke u Terminatoru

Thom Yorke u TerminatoruPrema izjavama filmskog redatelja, Thom Yorke iz Rdaioheada mogao bi sudjelovati na soundtracku nadolazećeg četvrtog filma ’Terminator: Salvation’.

Govoreći u New York Comic-Conu, kojeg je od 6. do 8. veljače vodio Joseph ’McG’ McGinty, Nichol je izjavio da bi Yorke mogao sudjelovati s nekolicinom pjesama na soundtracku, izvještava Moviesblog.mtv.com.

“Pričali smo o tome da spojimo Gustava Santaolallu s Thomom Yorkeom iz Radioheadsa, što smatram zanimljivom kombinacijom”, rekao je. Dodao je da iako je skladatelj Danny Elfman zadužen za glazbu i njih dvojica (Yorke i Santaolalla) bi također mogli napraviti koju pjesmu za film.

Film je već postao glasovit zahvaljujući brbljanju glumca Christiana Balea na setu, koje je bilo snimljeno i odmah remiksano u pjesmu.

Objavljeno 21.02.2009.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević