Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tito & Tarantula otvaraju rovinjski Monvi

Urban & 4, Psihomodo pop, Colonia, Hladno Pivo, Let 3, Prljavo kazalište i The Beat Fleet samo su neki od izvođača koji će tijekom ovog ljeta nastupiti u rovinjskom Monvi centru. Prvi događaj na rasporedu je službeni promo party za festival Hartera koji će se održati 30. svibnja, a nastupit će DJ-i Amor, Bebetto, Fryer & Boodale. Dan kasnije, u subotu 31. svibnja, u Rovinj dolazi kalifornijski rock bend Tito & Tarantula.

Riječ je o bendu koji ne treba pretjerano najavljivati, budući da su mnogima poznati po filmu Roberta Rodrigueza ’Od sumraka do zore’ gdje su, osim nekoliko otpjevanih pjesama, glumili uz bok Georgeu Clooneyu, Quentinu Tarantinu te Juliette Lewis. Bend trenutačno promovira svoj peti studijski album ’Back Into The Darkness’.

Tijekom lipnja održat će se sljedeći partyji i koncerti: Gustafi (6. lipnja); party Oldies but goldies s DJ-evima Tom Jay, Crazy Lemon, Make i Alen Sforzinaa (7. lipnja); The Beat Fleet (13. lipnja), party Wanted s DJ-evima Raul, Nexus, Miche & Mirzinho (14. lipnja), Luka Nižetić i party Tech on line s DJ Iveeom (21. lipnja) te 28. lipnja koncert Urbana & 4.

Objavljeno 24.05.2008.

Vremeplov

Naravno da je teško. Zašto bi i bilo lako? Za ono što se voli treba se i boriti. Ma šta... sve su profesije teške. Dobro, ovo naše je posebno teško, al’ ko nam je kriv da smo to odabrali. Sami smo se odlučili i što sad... zašto da kukamo? Treba šutjeti i raditi!
Drago Mlinarec (na pitanje: da li je profesija muzičara posao za manijake - 1979)