Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Trenuci vječnosti Willieja Nelsona

Obzirom na njegovu dobro znanu produktivnost, gotovo je nevjerojatno da Willie Nelson tijekom 2007. nije objavio nijedan album pod vlastitim imenom - osim ”Last Of The Breed”, suradnje s generacijski kompatibilnima Rayom Priceom i Merleom Haggardom. No, 75-godišnji glasnogovornik countryja ne miruje.

Početak ove godine obilježava novim CD-om ”Moment Of Forever” kojim se vratio u Nashville gdje ga je snimio u produkciji dvije generacije suradnika - mladom zvijezdom Kennyjem Chesneyjem i veteranom Buddyjem Cannonom.

Sâm Nelson autor je tri uvrštene skladbe: ”Over You Again”, ”Always Now” i ”You Don’t Think I’m Funny Anymore”, a naslovna je iz pera njegova dugogodišnjeg prijatelja Krissa Kristofersona. Među poznatim skladateljima na albumu su zastupljeni i Randy Newman (”Louisiana”) te Dave Matthews (”Gravedigger”), da bi ga zaključila impresivna obrada gospel standarda Boba Dylana ”Gotta Serve Somebody” s puhačima što je podsjetnik na jedno od ključnih Nelsonovih izdanja iz prve polovice 70-ih, ”Shotgun Willie”.

Objavljeno 13.03.2008.

Vremeplov

Naše ideje i atmosfera s albuma potječu iz dvije osnovne premise - jedno je široki spektar glazbe koju slušamo, a drugi je početno ograničeno glazbeno umijeće koje smo vremenom tesali i pretvarali u svoju prednost.
Mauricio Ferlin (The Chweger)