Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji eksplozivne ulaznice

U prodaji eksplozivne ulazniceOd ponedjeljka, 12. listopada u prodaju su krenule ulaznice za drugu po redu Veliku rock eksploziju.

U dva će dana u okviru tog ”velikog” promocijskog koncerta za ”male” bendove nastupiti ukupno 9 izvođača. U četvrtak 22. listopada, na uvodnom koncertu u klubu Sax!, nastupit će El Camino, Luft i Spoonleaf.

Dva dana kasnije u dvorani Boogaloo nastupit će Valungari, Dosh Lee, Mlinski kamen i Spuštene rolete. Na oba koncerta specijalni će akustični blitz-gosti biti Tomislav ”Little Pigeon” Goluban i Ivan Vragolovich.

Ulaznice su u ekskluzivnoj pretprodaji u Aquarius CD shopovima: Aquarius CD shop, Varšavska 13 i Maksimirska 16, Music shop Sirius, Importanne galleria.

Cijena ulaznica: Sax!: 20,00 kn, Boogaloo: 40,00 kn, a na dan koncerta 50,00 kn.

Istovremeno s ulaznicama, u prodaji je i kompilacijski CD 08/09 Velika rock ekspolozija na kojem se nalazi po jedan song svih izvođača Velike rock eksplozije 2008. i 2009.

Prvih 200 najbržih koji u pretprodaji kupe jednu ulaznicu za Boogaloo ili dvije za Sax! - na poklon dobiva CD kompilaciju 08/09 Velika rock eksplozija.

Objavljeno 14.10.2009.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com