Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji Hladno pivo - ”Knjiga postanka”

U prodaji Hladno pivo - ”Knjiga postanka”Najvjernije i najupornije fanove Hladnog piva ni zubato vrijeme praćeno jakim vjetrom nije omelo u nakani da prvi nabave vlastiti primjerak ”Knjige postanka” pečatiranog potpisima članova benda.

Iako je to podrazumijevalo i polusatno stajanje u redu ispred Profil Megastorea, svi prisutni ozareno su konstatirali da se čekanje isplatilo.

A čekalo se pune dvije godine od posljednjeg albuma ”Knjiga žalbe” za koji im je Menart na pressici, netom prije početka promotivne ponoćne prodaje, dodijelio i zlatnu ploču.

Bend je preko sat vremena potpisivao Knjige, a nakon druženja s fanovima u Zagrebu, Hladno pivo stiže i u Split 25. 3.- Profil Superstore, Mala Paplićeva palača u Šubićevoj 7 te u Rijeku 28.3. -Profil Superstore, Tower centar, 4- kat. Početak događanja i u Splitu i u Rijeci je u 19 sati.

Nakon porinuća ”Knjige postanka” u zagrebačkom Profil Megastoreu, DVD je od 21. ožujka u prodaji u svim boljim CD shopovima i trgovačkim centrima.

Podsjetimo DVD je objavljen u limitiranoj i regularnoj verziji, s time da je se ova limitirana, tvrdo ukoričena knjiga sa 350 stranica tiskanoj u 1700 komada, nakon što se proda neće više moći nabaviti.

Objavljeno 23.03.2009.

Vremeplov

Odlaskom u Pariz sam prekinuo dosta automatskih nizova stvari, doveo u pitanje dosta toga što mi se činilo samo po sebi razumljivim i našao se u situacijama koje me, da sam ostao, ne bi zadesile.
Darko Rundek, intervju za RiRock.com