Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U sklopu ljetne turneje R.E.M. stiže na Kantridu?

Popularna i ugledna američka rock grupa R.E.M. predvođena karizmatičnim Michaelom Stipeom objavila je na svojim internet stranicama raspored svoje ovogodišnje europske ljetne turneje. Među dosad poznatim datumima nije se, zasad, našao nijedan termin za Hrvatsku, iako je još prije nekoliko mjeseci Grad Rijeka dobio ponudu za organizaciju koncerta R.E.M.-a na Kantridi.

Slavna američka grupa u Rijeci je trebala nastupiti 17. kolovoza 2008. godine, stigla bi u sklopu svoje europske turneje, a ponudu Gradu Rijeci poslala je jedna velika hrvatska promotorska kuća. Točnije, ponudu je zaprimio gradonačelnik Vojko Obersnel, i to još 8. studenoga prošle godine. Gradonačelnik je u principu pristao na ponudu, uz opasku da Grad Rijeka nema nikakvih financijskih obveza u organizaciji nastupa.

Kako je grupa R.E.M. objavila djelomičan popis datuma svoje ljetne turneje, jučer smo dobili suglasnost organizatora da se objavi vijest kako bi grupa R.E.M. mogla ovog ljeta gostovati na stadionu Kantrida. No, prvobitno zamišljeni datum od 17. kolovoza ’pojeo’ je Prag (zbog tehničkih razloga usklađivanja turneje) tako da se za Rijeku traži novi termin. Kontaktirali smo i gradonačelnika Vojka Obersnela koji nam je rekao da bi bio sretan ako bi se taj projekt ostvario, uz napomenu da bi Grad Rijeka pružao samo logističke usluge, kao u slučaju koncerta Erosa Ramazzottija koji je održan na stadionu Kantrida 30. srpnja 2006. godine.

Hoće li Rijeka nakon Erosa Ramazzotija na stadionu Kantrida ugostiti još jedno veliko svjetsko ime, trebalo bi se znati najkasnije do kraja ovog mjeseca, piše Vinko Peršić u Novom listu.

Objavljeno 13.02.2008.

Vremeplov

Ako odustanem od nečega za mene je to znak da je tu nešto stvarno pogrešno.
Billy Corgan (Smashing Pumpkins)