Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U sklopu ljetne turneje R.E.M. stiže na Kantridu?

Popularna i ugledna američka rock grupa R.E.M. predvođena karizmatičnim Michaelom Stipeom objavila je na svojim internet stranicama raspored svoje ovogodišnje europske ljetne turneje. Među dosad poznatim datumima nije se, zasad, našao nijedan termin za Hrvatsku, iako je još prije nekoliko mjeseci Grad Rijeka dobio ponudu za organizaciju koncerta R.E.M.-a na Kantridi.

Slavna američka grupa u Rijeci je trebala nastupiti 17. kolovoza 2008. godine, stigla bi u sklopu svoje europske turneje, a ponudu Gradu Rijeci poslala je jedna velika hrvatska promotorska kuća. Točnije, ponudu je zaprimio gradonačelnik Vojko Obersnel, i to još 8. studenoga prošle godine. Gradonačelnik je u principu pristao na ponudu, uz opasku da Grad Rijeka nema nikakvih financijskih obveza u organizaciji nastupa.

Kako je grupa R.E.M. objavila djelomičan popis datuma svoje ljetne turneje, jučer smo dobili suglasnost organizatora da se objavi vijest kako bi grupa R.E.M. mogla ovog ljeta gostovati na stadionu Kantrida. No, prvobitno zamišljeni datum od 17. kolovoza ’pojeo’ je Prag (zbog tehničkih razloga usklađivanja turneje) tako da se za Rijeku traži novi termin. Kontaktirali smo i gradonačelnika Vojka Obersnela koji nam je rekao da bi bio sretan ako bi se taj projekt ostvario, uz napomenu da bi Grad Rijeka pružao samo logističke usluge, kao u slučaju koncerta Erosa Ramazzottija koji je održan na stadionu Kantrida 30. srpnja 2006. godine.

Hoće li Rijeka nakon Erosa Ramazzotija na stadionu Kantrida ugostiti još jedno veliko svjetsko ime, trebalo bi se znati najkasnije do kraja ovog mjeseca, piše Vinko Peršić u Novom listu.

Objavljeno 13.02.2008.

Vremeplov

Izdavanje singlova na stari način za promociju albuma zvuči nam jako zastarjelo zbog svih novih tehnologija koje nas svakodnevno okružuju.
Dominik Howard (Muse)