Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U2 reizdaju prva tri studijska albuma

Što se grupe U2 i reizdavanja njihovih albuma tiče, sve je počelo reizdavanjem legendarnog albuma ’The Joshua Tree’, a nastavlja se reizdavanjem još tri rana albuma, točnije prva tri albuma i to ’Boy’, ’October’ i ’War’.

Prva tri albuma grupe U2 pojavit će se u svojim remasteriranim verzijama te delux izdanju, koje će sadržavati dodatni, bonus disk sa B-stranama i raritetima. Standardni album i vinil i dalje će biti dostupni u redovnoj prodaji. Albumi će se pojaviti u dućanima 21. lipnja, a najavljeno je i reizdanje live video zapisa ’Red Rocks’ na DVD formatu.

Novi album dolazi nakon ’How To Dismantle An Atomic Bomb’ iz 2004. godine, a producentski posao radit će stalni suradnici Brian Eno i Daniel Lanois.

Objavljeno 10.04.2008.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)