Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ukradene ulaznice nevažeće!

Ukradene ulaznice nevažeće!Otkrivena provala koje se preko vikenda dogodila u poslovnici Integrala u Heinzelovoj 40. Između ostalih stvari otuđen je i određen manji broj ulaznica za slijedeće koncerte:

TITO & TARANTULA 21.10 U KLUBU BOOGALOO,

JOE BONAMASSA 29.10. U KLUBU BOOGALOO

ERIC SARDINAS 12.11. U KLUBU BOOGALOO.

Serijski brojevi ulaznica poznati su organizatoru te će se brojevi provjeravati na ulazu u klub, tako da upozoravamo sve potencijalne posjetitelje da NE KUPUJU ULAZNICE NIGDJE OSIM NA OFICIJALNIM PRETPRODAJNIM MJESTIMA. Osim što će posjetiteljima sa ukradenim ulaznicama biti zabranjen ulaz na koncerte još im slijedi i prijava policiji.

Molimo Vas da ulaznice kupujete na slijedećim prodajnim mjestima i tako si osigurate siguran ulaz na koncerte koje želite vidjeti:

Tito & tarantula ovlaštena prodajna mjesta:
Boogaloo klub - Vukovarska 68, CD shop Dancing Bear - Gundulićeva 7, Integral - Pothodnik, CD shop FreeBird - Tratinska 50, Planet Music - Ilica 47, Dirty Old Shop - Tratinska 22 i na svim prodajnim mjestima u sistemu eventima www.eventim.hr


Joe Bonamassa i Eric Sardinas ovlaštena prodajna mjesta:

Boogaloo klub - Vukovarska 68, CD shop Dancing Bear - Gundulićeva 7, Integral - Pothodnik, CD shop FreeBird - Tratinska 50, Music centar - Zagorska 60, Nova Glazbala - Hondlova 2, Mega Muzika - Vlaška 48, Planet Music - Ilica 47, Gitarski centar - Ilica 89, TMS music shop - Jurja Žerjavića 7 i na svim prodajnim mjestima u sistemu eventima www.eventim.hr

Objavljeno 21.10.2010.

Vremeplov

Naravno da je teško. Zašto bi i bilo lako? Za ono što se voli treba se i boriti. Ma šta... sve su profesije teške. Dobro, ovo naše je posebno teško, al’ ko nam je kriv da smo to odabrali. Sami smo se odlučili i što sad... zašto da kukamo? Treba šutjeti i raditi!
Drago Mlinarec (na pitanje: da li je profesija muzičara posao za manijake - 1979)