Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Upomoć, stižu ”devedeirani” The Beatles

Novi DVD Beatlesa pojavit će se u prodaji 29. rujna u izdanju EMI Musica. Radi se njihovom drugom filmu ’’Help!’’ režisera Richarda Lestera koji je režirao i njihov prvi film ’’A Hard Days Night’’. ’’Help!’’ sadrži duhovit scenarij, plejadu britanskih karakternih glumaca i neke klasike Beatlesa.

Dvostruki DVD sadrži digitalno obrađeni originalni film sa novim soundtrackom i sat ekstra dodataka koji uključuju 30-minutni dokumentarac o nastanku filma, te ’’behind the scenes’’ dijelove. U ponudi će biti dva različita DVD izdanja ’’Help!’’; klasični digipack i deluxe izdanje koje će sadržavati reprodukciju tekstova originalnog scenarija, osam karata i poster, te knjigu od 60 stranica sa rijetkim fotografijama i producentskim bilješkama, te film. Oba izdanja sadrže Richard Lesterov uvod i priznanje poznatog redatelja Martina Scorsesea.

Objavljeno 07.09.2007.

Vremeplov

Punk kao pokret možda i jest mrtav ali neke ključne zasade tog pokreta, tako zorno prisutne na riječkoj sceni, zasigurno nisu. Jer bez tih zasada, uobličenih u glazbenom antikonformizmu, u nepristajanju na diktat industrije zabave, u naglašenoj individualizaciji autorskog rukopisa, sve pod cijenu svjesna pristajanja na status marginaliziranog, teško da bi te scene ikad bilo.
Velid Đekić, riječki publicist i novinar