Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Upornost i vjera The Orange Stripsa

Sve posjećeniji MySpace profil i web stranica The Orange Stripsa, indie pop-rock skupine iz Labina, otvorili su bendu brojne nove mogućnosti i vidove promocije. Tako su The Orange Stripse prošli tjedan kontaktirale čak tri radio-postaje iz SAD-a, tražeći dopuštenje da u svom programu vrte njihove pjesme. Nakon obavljenih formalnosti dogovorena je istovremena promocija benda na sve tri stanice u SAD-u, pa se glazba Stripsa već sada može čuti na frekvencijama ovih radijskih postaja: Indie Wave Radio – Indianapolis, Indiana; Buzz Radio – Tampa, Florida; te Supertraxx Radio – Bluefield, West Virginia.

Osim promotivnih aktivnosti u medijima, nakon uspješne britanske turneje krajem prošle godine, koja je obuhvaćala 8 nastupa u Engleskoj i Škotskoj, te jedan u Belgiji, The Orange Stripsi nastavljaju s koncertnim aktivnostima. Ožujak je mjesec rezerviran za mini-turneju po Hrvatskoj.

Usporedno s domaćim i europskim koncertima, bend se priprema ponovno ući u studio. Nakon što su u Rijeci snimili prve tri pjesme, u Puli ih čeka nastavak snimanja za prvo službeno izdanje.

Objavljeno 14.02.2007.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton