Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Upornost i vjera The Orange Stripsa

Sve posjećeniji MySpace profil i web stranica The Orange Stripsa, indie pop-rock skupine iz Labina, otvorili su bendu brojne nove mogućnosti i vidove promocije. Tako su The Orange Stripse prošli tjedan kontaktirale čak tri radio-postaje iz SAD-a, tražeći dopuštenje da u svom programu vrte njihove pjesme. Nakon obavljenih formalnosti dogovorena je istovremena promocija benda na sve tri stanice u SAD-u, pa se glazba Stripsa već sada može čuti na frekvencijama ovih radijskih postaja: Indie Wave Radio – Indianapolis, Indiana; Buzz Radio – Tampa, Florida; te Supertraxx Radio – Bluefield, West Virginia.

Osim promotivnih aktivnosti u medijima, nakon uspješne britanske turneje krajem prošle godine, koja je obuhvaćala 8 nastupa u Engleskoj i Škotskoj, te jedan u Belgiji, The Orange Stripsi nastavljaju s koncertnim aktivnostima. Ožujak je mjesec rezerviran za mini-turneju po Hrvatskoj.

Usporedno s domaćim i europskim koncertima, bend se priprema ponovno ući u studio. Nakon što su u Rijeci snimili prve tri pjesme, u Puli ih čeka nastavak snimanja za prvo službeno izdanje.

Objavljeno 14.02.2007.

Vremeplov

Ne osjećam da je ijedna glazbena forma iznad mene u smislu da je ne razumijem ili da mi se ne sviđa bar neki njen dio...
Elvis Costello