Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban & 4 i Cynicsi u zagrebačkom klubu Boogaloo

U petak 09.11. u klubu Boogaloo nastupa Urban sa svojom četvorkom i kao specijalni gosti legendarni američki garage rockeri Cynics. Ovaj „double bill“ koncert sa dva fenomenalna banda zasigurno će konkurirati sa jednu od atrakcija godine koncertnoj ponudi u metropole. Ljubav između Urbana i Zagreba je dobro poznata, a kako ovaj karizmatični ćelavac ukoro priprema povratak na diskografsku scenu, tako se nakon zagrebačkog koncerta povlači u studio završiti svoj novi album, ovo je jedna od zadnjih prilika da ga vidimo uživo na neko vrijeme.

Kao malu poslasticu Urban & 4 pripremaju i pretpremijeru nekoliko novih pjesama. O najavi Urbanovog koncerta ne treba trošiti riječi osim napomenuti da je prije gotovo godinu dana na njegovom zadnjem zagrebačkom koncertu klub Boogaloo bio premali za sve koji su htjeli poslušati mnogobrojne hitove i da je nekoliko stotina posjetitelja ostalo ispred rasprodanog kluba. Kako je njegov bubnjar trenutno zbog prijeloma noge na oporavku ”četvorci” će se ovom prigodom pridružiti gostujući bubnjar.

Kada Urbanu pridodamo i specijale goste Cynics jasno je da će petak 09.11. biti nezaboravna koncertna večer u Zagrebu. Treba napomenuti da će oba banda odsvirati cijele koncertne nastupe, a ulaznice će se uskoro moći nabaviti u pretprodaji po cijeni od 100 kuna.

Objavljeno 07.11.2007.

Vremeplov

Dok ne odeš tamo gdje te niko ne zna, gdje ih boli kurac ko si i odakle si, gdje jedva skrpiš putne troškove, džabe ti je i My Space i MTV, nema te care, nema. Sviraj pred ogledalom i viči O-je!
Damir Avdić