Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro novi album grupe Bullet For My Valentine

Rock grupa Bullet For My Valentine krajem siječnja ili na samom početku veljače 2008. godine objavit će svoj novi studijski album ’Scream Aim Fire’. Nakon što su veći dio prošle godine proveli na koncertnim turnejama kao glazbena podrška grupama Guns N Roses, Metallica i Iron Maiden, te nakon što je njihov debitantski album ’The Poison’ (2006.) prodan u milijun i pol primjeraka i u britanskim medijima proglašen ’jednim od deset najboljh debitantskih rock albuma u povijesti’, ’Bulletsi’ su spremni za nove artističke izazove i umjetnička traganja.

’Scream Aim Fire’ producirala je ekipa na čelu sa Colinom Richardsonom, a donosi 11 pjesama. Lider grupe Matthew Tuck opisuje novu kolekciju pjesama kao ’vrlo melodiozni rock s jasnim utjecajima heavy metal glazbe’, a ’cjelokupni album bit će puno snažniji i agresivniji nego prošli’. Ovih dana prvi singl s albuma, pjesma ’Scream Aim Fire’ biti će objavljena digitalno, dok će ’Eye Of The Storm’ i ’Scream Aim Fire’ biti zajedno objavljene u vrlo limitiranoj ediciji i u fizičkom obliku.

Četveročlana rock-metal grupa u sastavu Matthew Tuck (vokali), Michael Paget (gitare), Jason James (bas) i Michael Thomas (bubnjevi), prema prognozama uglednog britanskog magazina UK Kerrang!, novim će albumom u slijedećoj godini najvjerojatnije ući među deset rock albuma godine. Bullet For My Valentine 2006. su osvojili nagradu Golden God Award / Best British Band i Best UK Single za pjesmu ’Tears Don’t Fall’. Grupa je već počela s promotivnim aktivnostima u Japanu, sve kao ’zagrijavanje’ za petnaestak nastupa koji su već dogovoreni za Veliku Britaniju, Njemačku, Francusku, Dansku, Švedsku i Finsku, a pregovori se vode o mogućim nastupima u Španjolskoj, Austriji, Italiji i Nizozemskoj.

Objavljeno 08.01.2008.

Vremeplov

Odgovoran sam prvo sebi samom i svojoj muzici. Drugo, odgovoran sam ljudima koji me slušaju. Velika je to odgovornost. Svijestan sam toga.
John Mclaughlin