Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Van Morrison reizdaje svoje klasike

Uskoro će na tržište izaći niz Van Morrisonovih ”klasičnih” albuma u novim verzijama. Počevši s uratkom ’Tupelo Honey’ iz 1971. pa sve do albuma ’Down the Road’ iz 2002. u trgovine će tijekom narednih mjeseci stići 29 albuma zahvaljujući izdavačkoj kući Polydor/Universal. Svaki od njih sadržavat će dosad neobjavljene materijale.

Kampanja ponovne objave počinje 29. siječnja kada stižu naslovi ’Tupelo Honey’, live album iz 1974. ’It’s Too Late to Stop Now’, ’Wavelength’ iz 1978., ’A Sense of Wonder’ iz 1985., ’Avalon Sunset’ iz 1989. i ’Back on Top’ iz 1999. godine. Nakon toga bit će određena još tri datuma kada će se objaviti ostali albumi ovog značajnog irskog kantautora.

Morrison je u studenom objavio trostruki CD ’Still on Top - The Greatest Hit’s koji je dogurao do #48 na Billboard 200 ljestvici. Njegov posljednji studijski album datira iz 2006. pod nazivom ’Pay the Devil’ a izdavač je etiketa Lost Highway. Više na www.vanmorrison.co.uk.

Objavljeno 07.01.2008.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com