Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vatra predstavila novi spot!

Vatra predstavila novi spot!Adrenalin, miris benzina, kubici, spaljene gume, atraktivne žene, asfalt..sve što uz odgovarajući dezić treba jednom alfa muškarcu.

Volite brze aute? Adrenlin? Žene? Vatru? Sve to na jednom mjestu naći ćete u produktu suradnje Drift.hr-a i grupe Vatra.

Ekipa Drift.hr-a odlučila je ovogodišnju, treću po redu utrku Croatian Drift Challengea održanu 3. listopada ove godine u AMC centru u Zagrebu začiniti pjesmom koja ima energiju i ’’drive’’.

Sve to pronašli su upravo u Vatrinoj ’’Svjetla i sirene’’ koja savršeno opisuje ovaj adrenalinski sport.

Ovo je druga sezona natjecanja u driftu koju organizira tvrtka Experior i Drift.hr. Video je nastao u produkciji Drift.hr-a. Režiju potpisuje Adam Bukvić, snimali su Zoran Garača i Mirko Šorak (on-bord & steady), a producent je Tonći Laura.

”Uz ovoliki naboj adrenalina, škripu kočnica i zavodljiv ples atraktivnih plesačica, ima li smisla reći išta drugo osim da se zahvaljujući ekipi iz Drift.hr-a povezimo svi zajedno u najnovijem spotu Vatre.” - rekao je pjevač grupe, Ivan Dečak.

Nakon prošlogodišnje verzije spota ’’Svjetla i sirene’’ čiju režiju potpisuje Filip Filković i koja je sudjelovala u utrci nagrade Porin za najbolji spot, uživajte u potpuno drugačijem viđenju iste pjesme kroz prizmu drift utrka i profesionalnih vozača.

Do proljeća, kada se očekuje i novi službeni singl za nadolazeći album, Vatra vam maše iz svoje prostorije za vježbanje.

Što se događa između njihova 4 zida možete pratit na službenom site-u, facebooku, myspace-u i u kolumnama Ivana Dečaka koje Muzika.hr objavljuje svaki mjesec.

Objavljeno 27.10.2010.

Vremeplov

Umjetnik može utjecati na živote drugih. Može se potruditi i sam istražiti neke stvari i podijeliti ono što je saznao s drugima. Može jednostavno biti primjer drugima, a smatram da je to i najbolji način…
Moby