Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Večer posvećena glazbi Erica Claptona u Saxu

Večer posvećena glazbi Erica Claptona u Saxu30.03.2009, u Saxu će se održati večer posvećena glazbi Erica Claptona.
U travnju 1965., nakon odlaska iz Yardbirdsa te dolaska u grupu John Mayall’s Bluesbreakers, na zidovima Londona i New Yorka osvanuli su grafiti ’Clapton je Bog’. Četrdeset godina kasnije on je i dalje u vrhu glazbene elite iako velik dio njegovih današnjih obožavatelja nisu bili ni rođeni u vrijeme kada su te riječi bile ispisane.

Eric Patrick Clapton rođen je 30. ožujka 1945. a Hrvatske blues snage, upravo na njegov 64. rođendan priređuju posebnu glazbenu priču - „Timepieces“. U Sax-u, klubu hrvatskih glazbenika, Claptonovu će glazbu izvoditi Ante Prgin, Tomislav Goluban, Nebojša Buhin Nebo, Tony Lee King te grupe Route 66 i Puzzle Blues Band.

Početak nastupa je u 20.30 sati uz slobodan ulaz a svi će posjetitelji moći sudjelovati u nagradnoj igri s vrijednim blues nagradama. Pokrovitelji su Knjižara VBZ, Mega Muzika, Aquarius records, Dallas records, Spona i Hrvatske blues snage.

Objavljeno 28.03.2009.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)