Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veličanstvena oda raspašoju!

Veličanstvena oda raspašoju!Crvenooki napokon u Zagrebu! Bend Los Nios De Los Ojos Rojos koji je prošle godine iznenadio i oduševio brojnu publiku na beogradskom Beerfestu, dolazi u Močvaru u okviru ex-Yu turneje 23. 03. 2010.

Los Niñosi ili „Dječaci crvenih očiju“ u Hrvatskoj na ovoj turneji nastupaju samo jednom stoga je to jedinstvena prilika da čujete fuziju europskog folka, ska, reggaea, hip hopa, funkya i rocka. Bend ima jedanaest članova koji nastupaju u kiltevima i martama, a prepoznatljivi su i po spajanju nespojivog.

Neki ih povezuju s Gogol Bordellom, ali oni na to kažu „Polako, ali sigurno... Za sada je sve što smo napravili opravdalo naša očekivanja tj. interes publike. Možda ćemo uskoro izbaciti još neku obradu – po uzoru na Moja mala nema mane i to nakon ove turneje po Hrvatskoj, Srbiji i BiH“ – kažu Los Niños de los Ojos Rojas. I dodaju: „Jedino bitno je da uživamo u svirci i da nas publika prati.“

Jedanaest vrhunskih glazbenika odlučilo je živjeti svoju glazbu bez skrupula i u tom smislu si dopuštaju miješati glazbene stilove prema inspiraciji, time stvarajući vlastiti i karakterističan zvuk. Izdali su tri albuma: ”Venga Enseguia”, ”Hijos del humo” i ”Lo veo todo claro”, a promocija posljednjeg već je započela.

U nogama i rukama Los Niños de Los Ojos Rojas mnogo je kilometara što potkrepljuje brojka od već 600 odsviranih koncerata u Španjolskoj i inozemstvu te 3 studijska albuma. Do sada su među ostalim nastupili na San Sebastian Film Festivalu i u Kraljevskom kazalištu u Lisabonu, a kao posebnu nagradu za uključivanje mladih u glazbeni svijet dobili su reket Rafaela Nadala s posljednjeg Masters turnira.

Vrata Močvare se otvaraju u 20:00, a koncert počinje u 21:30.

Upad na dan koncerta na blagajni kluba: 60 kn.

Objavljeno 23.03.2010.

Vremeplov

Ako, na primjer, odeš u Nashville ili negdje u Argentinu vidjet ćeš da je svijet pun nevjerojatnih gitarista kojih nema na top listama.
Mark Knopfler (Dire Straits)