Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Velika rock eksplozija malih bendova!

Velika rock eksplozija malih bendova!Ovogodišnja Velika rock eksplozija, ”veliki” promocijski koncert ”malih” bendova, održat će se 22. i 24. listopada u Zagrebu i to na dvije lokacije.

Na uvodnom koncertu 22. listopada u klubu Sax! nastupit će EL CAMINO(Velika Gorica), SPOONLEAF (Zagreb) i LUFT (Zagreb), dok će na velikom koncertu 24. listopada u dvorani Boogaloo nastupiti VALUNGARI (Sesvete), DOSH LEE(Zagreb), MLINSKI KAMEN (Vinkovci) i SPUŠ TENE ROLETE (Prećko).

Specijalni gosti oba dana festivala bit će TOMISLAV GOLUBAN (Zabok) i IVAN VRAGOLOVICH (Slavonski brod).

Od prošlogodišnje Velike rock eksplozije kada su u Boogaloou nastupili GATUZO, GRETTA i DOSH LEE promoviravši dva debut albuma i jedan maksi singl, ovogodišnja je Eksplozija udvostručila broj dana te utrostručila broj izvođača i objavljenih izdanja.

Tako će SPOONLEAF 22.10. u Sax!-u promovirati svoj prvi maksi singl Negativ (Aquarius Records/Spona), dok će LUFT i EL CAMINO predstaviti kompilaciju 13. HGF 2009 - FINALISTI.

Dva dana kasnije u Boogaloou, tri će benda promovirati svoje ovogodišnje albume prvijence: VALUNGARI ”Šljuk” (Aquarius Records/Spona), MLINSKI KAMEN ”Atomski blues” (Aquarius Records/Spona) i DOSH LEE ”Velika nepravda na malom ekranu” (Menart/Spona), dok će SPUŠ TENE ROLETE predstaviti svoj maksi singl Vesela rock’n’roll pjesma za barit trebe (Spona).

Specijalni gost TOMISLAV GOLUBAN u solo će izdanju najaviti svoj treći studijski album ZAGORJE BLUES, a kantautor IVAN VRAGOLOVIĆ predstaviti svoje još neobjavljene autorske kompozicije.

U periodu od 13. listopada pa do velikog koncerta u Boogaloou 24. listopada, u sklopu Velike rock eksplozije dogoditi će se i nekoliko popratnih događanja: dvije promocije albuma, Mala škola o autorskom i srodnim pravima (u suradnji s HDS-ZAMP) te pokoje iznenađenje - o čemu više uskoro.

Objavljeno 13.10.2009.

Vremeplov

Ne volim telefone.
Marc Bolan