Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Damir Avdić ”Most na krvi”

Video: Damir Avdić ”Most na krvi”Bosanski psiho, Damir Avdić Graha, u petak 15.10.2010., u zabočkoj Zelenoj dvorani izvest će svoju monodramu. Ovaj glazbenik će stati pred publiku bez gitare koja obično prati njegov nastup i podijeliti s publikom tvrdu, intimnu priču.

Monodrama ”Most na krvi” na surov način servira intimne pripovijesti čovjeka na raspadajućoj margini bosanskog društva, čovjeka koji je imao prošlost, a nema budućnosti.

”Most na krvi” je kazališni projekt Damira Avdića, bosanskog glazbenika, pisca i performera, koji je baziran na njegovom literarnom prvijencu, sjajnom romanu ”Na krvi ćuprija”.

Predstava je nastala u Kazalištu Glej u Ljubljani i nju su, na osnovu Avdićevog teksta zajedno režirali sam glazbenik i slovenski redatelj Marko Bulc.

Domaća će publika Avdićevu monodramu moći vidjeti 15. listopada u Zaboku – Zelena dvorana s početkom u 20 sati. Ulaz je 20 kn.

Nedavno je izašao i dugo očekivani Avdićev treći album ”Život je Raj” (Moonlee Records), a i njegov treći roman samo što nije gotov. Osim ”Na krvi ćuprija”, Avdić je autor romana ”Enter Džehenem”.Objavljeno 14.10.2010.

Vremeplov

Odlaskom u Pariz sam prekinuo dosta automatskih nizova stvari, doveo u pitanje dosta toga što mi se činilo samo po sebi razumljivim i našao se u situacijama koje me, da sam ostao, ne bi zadesile.
Darko Rundek, intervju za RiRock.com