Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Damir Avdić ”Most na krvi”

Video: Damir Avdić ”Most na krvi”Bosanski psiho, Damir Avdić Graha, u petak 15.10.2010., u zabočkoj Zelenoj dvorani izvest će svoju monodramu. Ovaj glazbenik će stati pred publiku bez gitare koja obično prati njegov nastup i podijeliti s publikom tvrdu, intimnu priču.

Monodrama ”Most na krvi” na surov način servira intimne pripovijesti čovjeka na raspadajućoj margini bosanskog društva, čovjeka koji je imao prošlost, a nema budućnosti.

”Most na krvi” je kazališni projekt Damira Avdića, bosanskog glazbenika, pisca i performera, koji je baziran na njegovom literarnom prvijencu, sjajnom romanu ”Na krvi ćuprija”.

Predstava je nastala u Kazalištu Glej u Ljubljani i nju su, na osnovu Avdićevog teksta zajedno režirali sam glazbenik i slovenski redatelj Marko Bulc.

Domaća će publika Avdićevu monodramu moći vidjeti 15. listopada u Zaboku – Zelena dvorana s početkom u 20 sati. Ulaz je 20 kn.

Nedavno je izašao i dugo očekivani Avdićev treći album ”Život je Raj” (Moonlee Records), a i njegov treći roman samo što nije gotov. Osim ”Na krvi ćuprija”, Avdić je autor romana ”Enter Džehenem”.Objavljeno 14.10.2010.

Vremeplov

Mislim da sam prvo glazbeno buđenje doživio slušajući ono što su radili Dizzy Gillespie i Charlie Parker. Kroz njihovu sam glazbu počeo učiti o strukturi i teoretskim aspektima glazbe.
John Coltrane