Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Doors experience u Boogaloou

Video: Doors experience u Boogaloou U petak 12.03. na svoje tradicionalno gostovanje u klub Boogaloo stižu Doors Experience iz Austrije. Kao što samo ime banda kaže oni nam pružaju potpuno „iskustvo Doorsa“ svojom sjajnom svirkom.

Doors Experience već dugi niz godina grade svoju karijeru svirajući širom svijeta, a Zagreb se pokazao kao jedan od njihovih najdražih gradova za nastupe jer su klubovi uvijek puni, interakcija banda i publike je fenomenalna, tako da band daje i više od 100 % na svojim hrvatskom gostovanjima (a ovo je već osmo po redu!) Pogledajte kako je to izgledalo na nekim od njihovih prethodnih gostovanja:I nakon gotovo četiri desetljeća od prestanka rada banda i smrti Jim Morrisona the Doors su još uvijek u srcima mnogobrojnih fanova – iako je band postojao samo sedam godina (1965-1971) i snimio samo šest studijskih albuma, ostavili su neizbrisiv trag u rock’n’roll povijesti. Legendarne ”Light my fire”, ”Roadhouse blues”, ”L.A. woman”, ”People are strange”, ”Break on trough”, ”Riders on the storm” i mnoge druge (koje ćemo čuti i u Boogaloou) i danas su neizostavni dio odrastanje nekih novih generacija koji tek otkrivaju nikad prežaljenog „kralja guštera“ Jim Morrisona i njegovu ekipu.

Kako originalne Doors više nikada nećemo vidjeti uživo, najbliže što možemo poslušati su upravo The Doors Experience.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 kuna i 60 kuna na blagajni kluba.

Pretprodajna mjesta: Boogaloo klub – Vukovarska 68, CD shop Dancing Bear – Gundulićeva 7, Sirius – Immportane galerija i Free Bird – Tratinska 50.

Objavljeno 05.03.2010.

Vremeplov

Borba za identitet - ako je nekome do njega stalo - uvijek se vodi u vrtiću, školi, na poslu, u obitelji, u disko-klubu, u medijima, na birou za zapošljavanje...
Aljoša Pužar, riječki filozof