Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Fon Biskich & narodno blago u klubu Time

Video: Fon Biskich & narodno blago u klubu TimeSplitski punkeri Fon Biskich & narodno blago ovog vikenda sviraju u Zagrebu. U subotu, 03.07. s početkom u 22 sata nastupit će u rock Clubu Time (Samoborska 28).

Tom prilikom predstavit će svoj od kritike i publike vrlo hvaljeni, aktualni album ’Fon Biskich i narodno blago’ koji je donio hitove ’Vratija se Šime’, ’Od ovog trena zauvijek’ , ’Bambino’ te novi ’Rano ujutro’. Za tu pjesmu (kao i za prethodne singlove) snimljen i spot.

Fon Biskich & narodno blago - Rano ujutroPodsjećamo, riječ je o povratničkom albumu ove popularne grupe koja se na scenu vratila nakon 25 godina. Uz pomoć producenta Lukyja snimili su kvalitetan i vrlo pitak materijal s daškom nostalgije. Album donosi vedrih, optimističnih 11 pjesama koje su spoj mediteranskog zvuka i novog vala, a osvajaju na prvo slušanje.

U sklopu vrlo zanimljivog i univerzalnog dizajna tog albuma su i čepići za uši. Zašto?

”Počnimo od imena Fon Biskich iliti ga BučniI Biskich po staroj jedinici za mjerenje buke fon, a i zbog još jednog važnog razloga - bučne glazbe koja slijedi kada stavite ovaj CD u plejer. Za pretpostaviti je da će biti ukućana kojima to nije baš po guštu ...i onda spasonosno rješenje iz kutije CD-a izvadite čepiće i neka ih stavi, a vi u miru raspalite i uživajte u glazbi bučnog Fon Biskicha” - pojašnjenje je frontmana Marinka Biškića.

Objavljeno 02.07.2010.

Vremeplov

Nitko me ne razumije... stvarno sam osjećajan.
Iggy Pop