Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Pjesma grupe Nola ”Iznad oblaka” nominirana za hit godine

Video: Pjesma grupe Nola ”Iznad oblaka” nominirana za hit godinePjesma ”Iznad oblaka” s povratničkog albuma grupe Nola nominirana je za hit godine, koja se dodjeljuje u sklopu ovogodišnje diskografske nagrade Porin.

”Iznad oblaka” kao najavni singl istoimenog albuma, objavljenog u jesen prošle godine u izdanju diskografske kuće Menart, već je u startu izazvao veliku pažnju slušatelja i glazbenih urednika.

Naposlijetku, pjesma je za 2009. godinu proglašena hitom godine službene top ljestvice svih centara Hrvatskog radija, a prema glasovima slušatelja. Također, u okviru većine top ljestvica relevantnih radio postaja u zemlji ”Iznad oblaka” krasila je vodeće pozicije.

Nominacija za Porin u kategoriji Hit godine dodatno je priznanje, a sve prije objave nominacija u ostalim kategorijama.

Upravni odbor Instituta hrvatske glazbene industrije i Upravni odbor Porina nakon šest godina pauze ponovno su vratili kategoriju Hit godine. Za razliku od svih ostalih kategorija Porina u kojima nominirane i dobitnike bira
stručno glasačko tijelo iz svih područja hrvatske glazbene scene i industrije.

Hit godine će izabrati publika, glasujući za jedan od šest prijedloga koje je, nakon konzultacija s diskografskim kućama koje su uputile početni prijedlog od 30 pjesama, i nakon uvida u prikupljene podatke (radijske top liste, airplay na radio postajama) svojom odlukom nominirao Upravni odbor Instituta. Sve ostale nominacije za Porin bit će objavljene 7. travnja.

U kategoriji Hit godine Noli konkuriraju: Tomislav Bralić i Klapa Intrade - ”Ne damo te pismo naša”, Tony Cetinski - ”Kad žena zavoli”, Dino Dvornik - ”Pelin i med”, Parni Valjak - ”Nakon svih godina” i Miroslav Škoro - ”Domovina”.

Središnja dodjela diskografske nagrade Porin održat će se 15. svibnja u Biogradu.

Podsjećamo, s albuma ”Iznad oblaka” koji je osvojio odlične kritike, do sada su objavljena tri singla i to pjesme: ”Iznad oblaka”, ”Do kraja” i aktualna ”Zauvijek”. Ova potonja se posljednjih tjedana, poput svojih prethodnica, penje na top ljestvicama radio postaja, dok na nekima već čvrsto drži čelnu poziciju.

Nola - Iznad oblaka

Objavljeno 06.04.2010.

Vremeplov

Ljubav je jača od pravde.
Sting