Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Pjesma grupe Nola ”Iznad oblaka” nominirana za hit godine

Video: Pjesma grupe Nola ”Iznad oblaka” nominirana za hit godinePjesma ”Iznad oblaka” s povratničkog albuma grupe Nola nominirana je za hit godine, koja se dodjeljuje u sklopu ovogodišnje diskografske nagrade Porin.

”Iznad oblaka” kao najavni singl istoimenog albuma, objavljenog u jesen prošle godine u izdanju diskografske kuće Menart, već je u startu izazvao veliku pažnju slušatelja i glazbenih urednika.

Naposlijetku, pjesma je za 2009. godinu proglašena hitom godine službene top ljestvice svih centara Hrvatskog radija, a prema glasovima slušatelja. Također, u okviru većine top ljestvica relevantnih radio postaja u zemlji ”Iznad oblaka” krasila je vodeće pozicije.

Nominacija za Porin u kategoriji Hit godine dodatno je priznanje, a sve prije objave nominacija u ostalim kategorijama.

Upravni odbor Instituta hrvatske glazbene industrije i Upravni odbor Porina nakon šest godina pauze ponovno su vratili kategoriju Hit godine. Za razliku od svih ostalih kategorija Porina u kojima nominirane i dobitnike bira
stručno glasačko tijelo iz svih područja hrvatske glazbene scene i industrije.

Hit godine će izabrati publika, glasujući za jedan od šest prijedloga koje je, nakon konzultacija s diskografskim kućama koje su uputile početni prijedlog od 30 pjesama, i nakon uvida u prikupljene podatke (radijske top liste, airplay na radio postajama) svojom odlukom nominirao Upravni odbor Instituta. Sve ostale nominacije za Porin bit će objavljene 7. travnja.

U kategoriji Hit godine Noli konkuriraju: Tomislav Bralić i Klapa Intrade - ”Ne damo te pismo naša”, Tony Cetinski - ”Kad žena zavoli”, Dino Dvornik - ”Pelin i med”, Parni Valjak - ”Nakon svih godina” i Miroslav Škoro - ”Domovina”.

Središnja dodjela diskografske nagrade Porin održat će se 15. svibnja u Biogradu.

Podsjećamo, s albuma ”Iznad oblaka” koji je osvojio odlične kritike, do sada su objavljena tri singla i to pjesme: ”Iznad oblaka”, ”Do kraja” i aktualna ”Zauvijek”. Ova potonja se posljednjih tjedana, poput svojih prethodnica, penje na top ljestvicama radio postaja, dok na nekima već čvrsto drži čelnu poziciju.

Nola - Iznad oblaka

Objavljeno 06.04.2010.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com