Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video:Red Hot Chili Peppers by Organi’c u Zagrebu

Video:Red Hot Chili Peppers by Organi’c u ZagrebuU klub Boogaloo u petak 19.11. od 21:00 stiže po prvi puta jedan „svjetski“ tribute band. Kada kažemo svjetski ne mislimo na njihovu kvalitetu (mada je ona neupitna) niti na to da stižu iz neke nama susjedne države već da doslovno stižu sa svih strana svijeta.

Red Hot Chili Peppers by Organi’c – prvi je World Tribute Band – sastavljen je od glazbenika iz cijelog svijeta, a ono što je najzanimljivije je da je svaki član izabran za svaku poziciju u bendu od strane samih fanova RHCP-a putem interneta.

Dakle fanovi RHCP širom svijeta odlučili su gledajući i slušajući snimke na webu tko bi trebao biti član ovog banda – tako da nam pjevač i bubnjar stižu iz Brazila, basista iz Švicarske, a gitarista iz Amerike.

Osim što su fanovi izabrali glazbenike s izvanrednim sviračkim umijećem, jedan od faktora izbora u World tribute band je bila i fizička sličnost s originalnim članovima banda.

Gledajući fotografije ponekad je teško povjerovati da to nisu „originalni“ Flea, John, Chad i Anthony, a kada ih poslušate vrlo česti komentari su „ovi su jednako dobri, ako ne i bolji od originala!“

Band je krenuo na europsku turneju u sklopu koje nastupaju u Zagrebu u petak 19.11. u klubu Boogaloo, a poučeni iskustvima ostalih bandova sa „Real tribute“ etikete koji su u Zagrebu održali neke od svojih najboljih koncerata (Queen real tribute, Guns’n’roses real tribute) i RHCP world tribute su odlučili baš ovdje snimiti svoj prvi live DVD. Nakon europske turneje band nastavlja sa 20 koncerata u Brazilu, pa potom idu za Australiju i Japan.

Promo


Uvodni snimci su video snimke fanova širom svijeta koji su poslali snimke podrške, a u pozadini čujete upravo audio snimke RHCP World Tribute benda. Trebat će vam vremena da povjerujete da sve ovo pjeva Luiz Fernando a ne Anthony Kiedis. Uz sve to basista je od Flea-e dobio potpisanu bas gitaru i na njoj svira ovu turneju.

U petak 19.11. u klubu Boogaloo moći čemo uživati uz hitove od „Suck my kiss“, preko „Give it away“ i „Aeroplane“, pa do „Californicaion“, „Other side“, „By the way“.....kada već RHCP original nikako da stigne u Hrvatsku.

Ulaznice u pretprodaji po 40 kuna ukoro.

Flea - David Caraccio (Švicarska)
John - Rafael Caraciolo (USA)
Chad - Gabriel Mohr (Brazil)
Anthony - Luiz Fernando (Brazil)

Objavljeno 16.11.2010.

Vremeplov

Televizija je fenomenalno retardirajući medij, najpovršniji koji postoji. Dok si na televiziji nekakva si faca, a čim se “skineš” s ekrana hvala bogu više se toga nitko ne sjeća.
Nina Violić, riječka glumica