Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vip INmusic festival širi listu izvođača

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog INmusic festivala, 27. i 28. kolovoza 2007. drugi Vip INmusic festival će se održati na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu. Izvođači koji će nastupiti, između ostalih, su kultni njujorški sastavi Sonic Youth i New York Dolls, te od domaćih The Beat Fleet. Uz najavljene izvođače nastupiti će još brojna domaća i strana imena koje će se uskoro otkriti. Također, predstoji još otkrivanje headlinera VIP INmusica.

Najnovije ime su !!! čije ime možete izgovoriti kao bilo koje tri riječi koje se ponavljaju - najčešće je to chk chk chk. Nedavno su izdali svoj treći album ”Myth Takes”, a deset pjesama s njega, kako sami kažu, još su punijeg zvuka i slojevitije od priojašnjih; pop art zvuk po uzoru na post-punk bas šablone, spaghetti-western gitare i afričku poliritmiju.

Cijena ulaznica za Vip INmusic festival, koje kreću u prodaju u ponedjeljak, 21. svibnja u Vipovim centrima, ovisno o datumu kupnje i paket-aranžmanu, kreće se od 250 do 400 kuna. Detaljnije na internet stranicama Vipinmusicfestival.com.

Objavljeno 24.05.2007.

Vremeplov

Smatrali smo da to što sviramo, izlazi iz nas nije umjetno i namješteno. Mislim da je tu ta esencija, srž toga sto se sad naziva RiRock. Vjera da si dobar i poseban - da si iz Rijeke.
Miro Tešević (Fit/Cyberfit), intervju za RiRock.com