Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vip INmusic festival širi listu izvođača

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog INmusic festivala, 27. i 28. kolovoza 2007. drugi Vip INmusic festival će se održati na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu. Izvođači koji će nastupiti, između ostalih, su kultni njujorški sastavi Sonic Youth i New York Dolls, te od domaćih The Beat Fleet. Uz najavljene izvođače nastupiti će još brojna domaća i strana imena koje će se uskoro otkriti. Također, predstoji još otkrivanje headlinera VIP INmusica.

Najnovije ime su !!! čije ime možete izgovoriti kao bilo koje tri riječi koje se ponavljaju - najčešće je to chk chk chk. Nedavno su izdali svoj treći album ”Myth Takes”, a deset pjesama s njega, kako sami kažu, još su punijeg zvuka i slojevitije od priojašnjih; pop art zvuk po uzoru na post-punk bas šablone, spaghetti-western gitare i afričku poliritmiju.

Cijena ulaznica za Vip INmusic festival, koje kreću u prodaju u ponedjeljak, 21. svibnja u Vipovim centrima, ovisno o datumu kupnje i paket-aranžmanu, kreće se od 250 do 400 kuna. Detaljnije na internet stranicama Vipinmusicfestival.com.

Objavljeno 24.05.2007.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison