Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vlado Kreslin i Beppe Gambetta 26. srpnja u Opatiji

Vlado Kreslin i Beppe Gambetta održat će koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji (Mala scena), u četvrtak 26. srpnja s početkom u 21.30 sati. Gambetta i Kreslin poznaju se već niz godina, ali opatijski koncert je njihov prvi zajednički nastup što koncertu daje posebnu ekskluzivnost.

Kreslin je nastupio na pozornicama Hrvatske, Austrije, Njemačke, Belgije, Francuske, Australije, Italije. Kreslinov zadnji studijski album je ’Generacija’ na kojem gostuje Vlatko Stefanovski, a producent i vokalni gost je Chris Eckman (The Walkabouts), objavljen je koncem 2003. godine. Osim visoke naklade pokupio je i dosta komplimenata kritike.
Do sada je objavio 14 albuma, četiri knjige (Na mesto koga roža cveti(1991), Besedila pesni, četverojezično izdanje (1998.), Vriskanje in jok(2002) i Povest o Beltinški bandi), te više video izdanja... U krug njegovih suradnika i prijatelja u studiju, na bini i iza bine spadaju Rade Šerbedžija, Chris Eckman, Sean Cannon, Allan Taylor, Livio Morosin, Hans Theessink, Lidija Bajuk, Dario Marušić, Sidartha, Vlatko Stefanovski, Enes Kišević, Zoran Predin, Pero Lovšin, Šajeta i drugi.

Beppe Gambetta (Genova) jedan je od vodećih europskih flatpicking gitarista. Intenzivne američke turneje, workshopovi kao i suradnja sa poznatim američkim glazbenicima učinili su ga dobro znanim i priznatim gitaristom i u SAD. Dobitnik je prestižne nagrade ’Paolo Nuti Award’ koju dodjeljuje Italian Federation FolkItalia kao posebno priznanje za promociju tradicionalne glazbe odnosno talijanske kulture. Snimio je desetak albuma.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na Festivalu Opatija, TIC-u i Kartomatu u Rijeci te na Kulturaplus.com.

Objavljeno 25.07.2007.

Vremeplov

Album smo radili zato jer smo mi htjeli, a ne zbog nekih pritisaka sa strane, da nas netko tjera da ga radimo.
Simon Rix (Kaiser Chiefs)