Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vlatko Stefanovski počasni doktor umjetnosti

Osim što je jedan od najvećih gitarističkih virtuoza na ovim prostorima, kultni makedonski glazbenik i jedan od utemeljitelja legendarnog benda Leb i sol Vlatko Stefanovski prije dva mjeseca postao je i – počasni doktor umjetnosti.

Tu titulu, njemu i profesoru Johnu Mannu (ali ne glazbeniku, već uglednom znanstveniku s Univerziteta Columbia) svečano je, za izniman doprinos u području glazbe, dodijelilo glasovito skopsko Sveučilište Sv. Kirila i Metodija. Prof. dr. Ivan Dženarovski na svečanosti je, među ostalim, istaknuo kako je Vlatko Stefanovski dio kulturnog makedonskog identiteta i glazbena ikona po kojoj Makedoniju prepoznaju u svijetu.

Objavljeno 10.08.2007.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj