Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Williams i Barlow snimili duet!

Williams i Barlow snimili duet!Novi singl Robbie Williamsa napisan i izveden u duetu sa ex-Take That kolegom Garyjem Barlowom, nazvan ’Shame’ u sriejdu je doživio svoju svjetsku premijeru.

Ovo je prvi put da su njih dvojica ikada snimila i izvela duet, kao i prvi put da su zajedno napisal pjesmu, od Robbijeva odlaska iz Take That 1995. godine.

Prigodu da u Hrvatskoj premijerno i ekskluzivno zavrti ’Shame’ dobio je Otvoreni radio, dok će se HR premijera za prateći videospot dogoditi ove nedjelje, 29. 08., od 19.05h u Exkluzivu na RTL Televiziji.

Ovaj singl najavljuje novu kolekciju najvećih hitova ”In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990 - 2010”, na kojoj će se naći čak 39 pjesama i kojom Robbie Williams, obilježava 20 godina glazbene karijere.

”In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990 - 2010”, u prodaji će se naći 11.10.2010. na CD-u i DVD-u, te donosi definitivni pregled najvećih uspjeha karijere jedne od najvećih superzvijezda koje su se pojavile u posljednjih 20 godina.

O svom novom izdanju Robbie Williams kaže: ”Nevjerojatan je osjećaj slušati ovaj album i shvatiti da je iza mene već 20 godina snimanja glazbe i sviranja koncerata. Ono što je super sa ovim albumom je ne samo da je on proslava moje dosadašnje karijere, već je on most u njezinu budućnost. Činjenica da dio budućnosti, uključuje i jedno ime iz moje prošlosti, još više me veseli.”.

Objavljeno 28.08.2010.

Vremeplov

Mislim da je najbolji način za nešto napraviti stalno se kretati naprijed, nikada ne sumnjati i kretati se naprijed. Ako pogriješiš reci da si pogriješio…
John Frusciante (Red Hot Chili Peppers)