Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Williams i Barlow snimili duet!

Williams i Barlow snimili duet!Novi singl Robbie Williamsa napisan i izveden u duetu sa ex-Take That kolegom Garyjem Barlowom, nazvan ’Shame’ u sriejdu je doživio svoju svjetsku premijeru.

Ovo je prvi put da su njih dvojica ikada snimila i izvela duet, kao i prvi put da su zajedno napisal pjesmu, od Robbijeva odlaska iz Take That 1995. godine.

Prigodu da u Hrvatskoj premijerno i ekskluzivno zavrti ’Shame’ dobio je Otvoreni radio, dok će se HR premijera za prateći videospot dogoditi ove nedjelje, 29. 08., od 19.05h u Exkluzivu na RTL Televiziji.

Ovaj singl najavljuje novu kolekciju najvećih hitova ”In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990 - 2010”, na kojoj će se naći čak 39 pjesama i kojom Robbie Williams, obilježava 20 godina glazbene karijere.

”In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990 - 2010”, u prodaji će se naći 11.10.2010. na CD-u i DVD-u, te donosi definitivni pregled najvećih uspjeha karijere jedne od najvećih superzvijezda koje su se pojavile u posljednjih 20 godina.

O svom novom izdanju Robbie Williams kaže: ”Nevjerojatan je osjećaj slušati ovaj album i shvatiti da je iza mene već 20 godina snimanja glazbe i sviranja koncerata. Ono što je super sa ovim albumom je ne samo da je on proslava moje dosadašnje karijere, već je on most u njezinu budućnost. Činjenica da dio budućnosti, uključuje i jedno ime iz moje prošlosti, još više me veseli.”.

Objavljeno 28.08.2010.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com