Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Yoko Ono se upetljala u izradu ‘The Beatles: Rock Band’ igrice

Yoko Ono se upetljala u izradu ‘The Beatles: Rock Band’ igriceYoko Ono priuštila je ‘pakao’ dizajnerima ‘The Beatles: Rock Band’ igrice, prema navodima glasnogovornika izdavača ove igrice MTV-a .

Paul DeGooyer viši dopredsjednik MTV-jevog odsjeka za igrice, objasnio je kako je utjecaj Yoko Ono na igricu- koja će biti puštena u prodaju 9.rujna, u početku bio minimalan.
Međutim, samo 3 mjeseca prije prvog predstavljanja ove igrice na Microsoftovoj E3 konferenciji u Los Angelesu u lipnju, Ono je odlučila odletjeti u Boston kako bi mogla nadgledati proces proizvodnje, izvješćuje Wired.

“Dizajnerima je priuštila pakao” DeGooyer kaže o njezinom utjecaju.

Alex Rigopulos, suosnivač i izvrsni producent Harmonix-a, tvrtke koja je osmislila igricu, priznao je da je poželio da je Ono ranije kontaktirala dizajnere kako bi iskazala svoje mišljenje:
“Pomislili smo: ‘Ma, super. Hvala!’,” - rekao je Rigopulos. “ Bilo bi zgodno da smo za to znali prije 6 mjeseci, ali da, ‘ Vrlo mnogo vam hvala’.”

Rekao je da su zahtjevi Yoko Ono bili uglavnom vezani uz izgled igrice, dodajući da je izričito tražila da se posljednja scena u igrici- ona o nastupu iz 1969, na krovu Apple Buildinga u centralnom Londonskom Savile Row-u – učini vise “vjetrovitom”.

“Bila je vrlo zabrinuta za izgled igrice. Doslovno nas je pržila na laganoj vatri” objasnio je.
Yoko Ono je zajedno s Paulom McCartneyem, Ringo Starrom te udovicom Oliviom i sinom Dhaniem, pokojnog Georgea Harrisona potvrdila završnu verziju igrice.

Objavljeno 18.08.2009.

Vremeplov

Umjetnik može imati terete za koje ”običan čovjek” ne zna, no ”običan čovjek” ima terete koji nisu ni dotakli mnoge umjetnike.
Patti Smith