Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Žan i Mazguni predstavljaju novi spot za Europu

Žan i Mazguni predstavljaju novi spot za EuropuŽan i mazguni, predstavljaju svoj prvi spot za aktualni singl ”Europa”. Radi se o singlu koji nakon nekoliko godina skladanja, pripremanja i sviranja najavljuje novi album koji će se zvati ”Mazgune ponovo jašu…”, a koji izlazi u veljači.

Podsjetimo Žan Jakopač je utemeljitelj Šo! Mazgoona, ’’otočkog rocka’’, te autor i tvorac nezaboravnih hitova kao što su ”Tramuntana”, ”Na Palagruzu”, ”Otoče”… Današnji Mazguni djeluju u nešto drugačijem sastavu od orignalne postave koju su činili Max Juričić, Boris Leiner, Stanko Kovačić i Žan Jakopač.

Četvrti po redu studijski album donosi 13 veselih pjesama poput : ”Divojka od soli i bure”, ”Na kvasinu san ša”, ”Mi ne domo ćaću”, ”Škojori”, ”Vengo coj”... Lako pamtljive plesne skladbe isprepletene različitim glazbenim stilovima, vrhunskom izvedbom, slikovitim tekstovima te čuvanje tradicije kroz pjevanje na otočkim dijalektima i dalje ostaju glavne značajke ovog benda.

Objavljeno 12.01.2009.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević