Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Žan i Mazguni predstavljaju novi spot za Europu

Žan i Mazguni predstavljaju novi spot za EuropuŽan i mazguni, predstavljaju svoj prvi spot za aktualni singl ”Europa”. Radi se o singlu koji nakon nekoliko godina skladanja, pripremanja i sviranja najavljuje novi album koji će se zvati ”Mazgune ponovo jašu…”, a koji izlazi u veljači.

Podsjetimo Žan Jakopač je utemeljitelj Šo! Mazgoona, ’’otočkog rocka’’, te autor i tvorac nezaboravnih hitova kao što su ”Tramuntana”, ”Na Palagruzu”, ”Otoče”… Današnji Mazguni djeluju u nešto drugačijem sastavu od orignalne postave koju su činili Max Juričić, Boris Leiner, Stanko Kovačić i Žan Jakopač.

Četvrti po redu studijski album donosi 13 veselih pjesama poput : ”Divojka od soli i bure”, ”Na kvasinu san ša”, ”Mi ne domo ćaću”, ”Škojori”, ”Vengo coj”... Lako pamtljive plesne skladbe isprepletene različitim glazbenim stilovima, vrhunskom izvedbom, slikovitim tekstovima te čuvanje tradicije kroz pjevanje na otočkim dijalektima i dalje ostaju glavne značajke ovog benda.

Objavljeno 12.01.2009.

Vremeplov

Nitko od nas ništa posebno nije očekivao. Popeli smo se na binu, uključili pa isključili i ispostavilo se da ništa više nije kao do tada. Tako to ponekad ide u životu...
Aleksandar Stojković (Goribor)