Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Započela prodaja ulaznica za 10. EXIT

Započela prodaja ulaznica za 10. EXIT Prodaja ulaznica za deseti Exit festival započela je u petak, 5. prosinca točno u podne na internet adresama Exitfest.org i Gigstix.com. Najbrži posjetioci imali su priliku naručiti ograničen broj ulaznica po prvoj cijeni od 3990 dinara. Sljedeća promotivna cijena Exit ulaznica biti će 4990 dinara, a njihov broj je također ograničen. Kada se naruče i prodaju sve ulaznice po drugoj promotivnoj cijeni, ostati će ulaznice po cijeni od 5990 dinara. Od ponedjeljka, 8. prosinca posjetioci Exit festivala iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Bosne i Hercegovine mogu kupiti svoje ulaznice, također po promotivnim cijenama. Sve informacije o tome nalaze se na Exitfest.org.

Ulaznice se naručuju putem aplikacije na Gigstix.com gdje se posjetioci mogu registrirati tako što će upisati svoju važeću mail adresu i lozinku po svom izboru. Nakon toga će automatski primiti mail sa linkom za aktiviranje svog računa za kupovinu. Od tog trenutka, pomoću iste mail adrese i prethodno odabrane lozinke, posjetioci će uvijek moći pristupiti svom računu i naručiti ulaznice.

Svi oni koji su na Gigstix.com ranije već otvorili račun za kupovinu ulaznica npr. za Tuborg Green Fest – Depeche Mode, mogu isti koristiti i za kupovinu Exit ulaznica. Prilikom prvog naručivanja, potrebno je ispravno unijeti tražene podatke o naručiocu ulaznica. Ulaznica se smatra naručenom samo nakon popunjavanja aplikacije i nakon što kupcima stigne potvrdni mail, koji sadrži uplatnicu sa instrukcijama za plaćanje. Svaki kupac može naručiti maksimalno četiri ulaznice, a rok za uplatu je sedam dana. Kupovina ulaznice se završava tek nakon uplate iznosa, poslije čega će kupci dobiti mail sa PDF vaučerom, kao dokaz da su ulaznice plaćene. Kupci će biti pravovremeno obaviješteni o zamijeni vaučera za pravu ulaznicu. Prilikom naručivanja, kupci biraju između opcije kućne dostave ili osobnog preuzimanja ulaznica na nekom od predviđenih mjesta. Za sva pitanja u vezi sa ulaznicama, kupcima je na raspolaganju mail adresa: tix@gigstix.com

Objavljeno 09.12.2008.

Vremeplov

Realnost je ta koja kod nas prima fantastične razmjere.
Rambo Amadus