Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zaželi pjesmu Los Lobosa

Zaželi pjesmu Los Lobosa Dobri duh rock’n’rolla ponosno Vam predstavlja po prvi puta u Hrvatskoj legendarne Los Lobos. Koncert će se održati u klubu Boogaloo u četvrtak 13.05.2010 od 21 sat.

Kako Los Lobos uvijek pokušavaju izaći u susret svojim fanovima tako za ovu turneju možete zaželjeti svoju omiljenu Los Lobos pjesmu za koncert koji ćete posjetiti. Na oficijelnoj stranici www.loslobos.org/site/ kliknite na Request a song, zatim izaberite zagrebački koncert i upišite svoju najdražu kompoziciju iz njihovog prebogatog repertoara.

Zanimljivo je da je naša slikarica Marija Kondres jednu svoju seriju slika nazvala Marisela inspirirana pjesmom ”Maricela” Los Lobosa.

Ulaznice u prodaji po cijeni od 180 kn možete pronaći na sljedećim prodajnim mjestima: Klub Boogaloo - Vukovarska 68, CD shop Dancing Bear - Gundulićeva 7, Integral - Pothodnik, CD shop FreeBird - Tratinska 50 i na svim prodajnim mjestima eventima.

Na blagajni kluba cijena će biti 200 kn.

Objavljeno 10.05.2010.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain