Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Živim po svome” - treći singl s novog albuma Josipe Lisac

”Živim po svome” - treći singl s novog albuma Josipe Lisac Prvi singl ”1000 razloga” Josipa je predstavila prije godinu dana čime je najavila svoj novi studijski album i tako prekinula osmogodišnju diskografsku pauzu. Posljednji album ”Život” Croatia Records je objavila 2000. godine. Produkciju albuma potpisuje Gojko Tomljanović. Novi album ”Živim po svome” izlazi početkom veljače sljedeće godine, a na njemu će se uz naslovnu pjesmu i ”1000 razloga” te singla ”Svijet oko nas”, koji je Josipa izvela prvi put na CMC festivalu u Puli, naći još nekoliko pjesama koje je snimila u suradnji s Elvisom Stanićem.

Suradnja s Elvisom Stanićem započela je još 2001. g. u pjesmi ”Paučina” koju su izveli na festivalu Meodije Kvarnera te godine, te se nastavila 2006. godine na Elvisovom albumu ”Bolja strana svijeta” gdje je Josipa otpjevala pjesmu ”Posve slobodna” na francuskom i hrvatskom jeziku. Pitki jazz u interpretaciji Josipe Lisac svidio se i njenoj brojnoj publici stoga je suradnja nastavljena i na njenom novom albumu.

U međuvremenu je Josipa Lisac objavila dvostruki Live album (2002. g.), te The platinum collection (2007.g.) s njenim najvećim hitovima koji je već prodan u srebrnoj nakladi. Od kraja 2007. g. glazbeno tržište bogatije je s još dva njena uratka: CD singl ”1000 razloga” te DVD ”Koncert ljubavi u čast Karla Metikoša. Kpncert na DVD-u održan je 03.12.2006. g. u zagrebačkom HNK.

Predstavljanje novog albuma ”Živim po svome” započinje koncertom u ZeKaeM-u i to na Dan zaljubljenih, 14. veljače 2009.g.

Objavljeno 20.12.2008.

Vremeplov

Glazba često može postati soundtrack za glavne događaje u nečijem životu.
Sheryl Crow