Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zlatna Koogla za Guinnessovu knjigu rekorda

Peta godišnja dodjela nagrada i nacionalni glazbeni festival Zlatna Koogla održat će se 31. ožujka u Zagrebu. Nominirane su odabrali birani ljudi iz hrvatske glazbe, a za pobjednike po kategorijama mogu glasati na stranicama Koogle. Glasanje traje od 1. veljače do 20. ožujka, a nakon polovice predviđenog roka zaprimljeno je 26.000 glasova.

Zlatna Koogla 2007. je jedini poznati i relevantni nacionalni festival na svijetu koji se organizira za ”nula kuna” pa se organizatori festivala namjeravaju obratiti upravi Guinnessove knjige rekorda te zamoliti provjeru zadovoljavaju li uvjete za uvrštavanje. Ovogodišnji festival je i humanitarnog karaktera jer su pokušali uz pomoć sponzora i institucija osnovati zakladu i fondove za pomoć mladim i kvalitetnim domaćim glazbenicima, no ostali su bez odgovora institucija i sponzora.

Objavljeno 08.03.2007.

Vremeplov

Dok ne odeš tamo gdje te niko ne zna, gdje ih boli kurac ko si i odakle si, gdje jedva skrpiš putne troškove, džabe ti je i My Space i MTV, nema te care, nema. Sviraj pred ogledalom i viči O-je!
Damir Avdić