Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zoran Predin predstavlja svoj novi album ”Inventura”

Zoran Predin predstavlja svoj novi album ”Inventura”Povodom objave svog drugog albuma na hrvatskom jeziku ”Inventure”, Zoran Predin je odlučio u neformalnoj atmosferi uz kavu i croissante podijeliti svoje impresije s predstavnicima medija.

U ponedjeljak, 1. prosinca u BP clubu (13h), Predin će svim okupljenima pokloniti novi album koji će se naći u prodaji tek nakon druženja u Teslinoj. Novi album prati animirani video spot za pjesmu ”Ispod naše sretne zvijezde” koji je izradio Rok Predin, sin Zorana Predina te ujedno i član ”The Gipsy Swing banda”, a kojeg će svi prisutni imati priliku vidjeti.

”S novim albumom Inventura ponovo sam u najboljoj formi. Ekipa muzičara skupljenih u The Gypsy swing Bandu mi daje krila, kojima letim kroz svoje tekstove i melodije kao u najboljim danima Lačnog Franza. To su ujedno i razlozi za moje samopoverenje u pisanju i pjevanju na hrvatskom jeziku. Jednostavno došao sam do vrha na kojem ne želim biti sam. Zato pozivam svoju publiku, da mi se pridruži u mojoj Inventuri” rekao je Predin.

Album simboličnog naziva ”Inventura” nastavak je Predinovih hrvatskih interpretacija koje su započele na prijašnjem izdanju ”Za šaku ljubavi”. Album najavljuje aktualni single ”Niti sekundu više”.

Ove godine, Zoran Predin slavi 30 godina bogate karijere koja je započela u popularnom ”Lačnom Franzu”, a obilježava se izložbom plakata u Cankarjevom domu, brojnim koncertima, a što se Hrvatske tiče, svoj vrhunac imat će 22.2.2009. u KD Lisinski gdje se sprema veliki koncertni spektakl.

Objavljeno 29.11.2008.

Vremeplov

Stvarno ne znam ništa o glazbi.
Elvis Presley