Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zoran Predin u Purgeraju!

Zoran Predin u Purgeraju!Iako je prvotno najavljeno kako Zoran Predin u Purgeraj dolazi sa Gypsy Swing Triom, sam izvođač je jučer javio kako jednostavno previše voli Zagreb da bi u Purgeraj došao u nepotpunom sastavu. Zato je za skorašnji koncert ipak odlučio povesti cijelu peteročlanu glazbenu obitelj objedinjenu pod nazivom - Gypsy Swing Band! Ova obitelj početkom 2010. izdaje već treći autorski uradak najavljen singlom- ”Ritam lelujave bluze”.

Gypsy Swing Band nastao je kao zadnji u nizu Predinovih eksperimenata s raznim glazbenim žanrovima što je gotovo jedina tradicija kojoj se gospodin Predin uvijek iznova vraća, neumorno tražeći nove vidike svoga izričaja. Neobično plodna suradnja s vodećim imenima slovenskog jazza proizvela je dva albuma u samo godinu dana.

”Pod srečno zvezdo” i ”Inventura” objavljeni 2008. godine za hrvatsko-slovenski Dallas Records, albumi su koji kao rezultat iznimne kemije među glazbenicima već poslovično žanju brojne recenzijske komplimente. Album ”Inventura”, Predinova ekspedicija u samo središte hrvatskog jezika posebno je zanimljiva domaćoj publici.

Objavljeno 17.12.2009.

Vremeplov

Ja sam instant zvijezda, samo dodajte malo vode i promiješajte.
David Bowie