Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nagradna: Idemo na Ljetno Kino

Nagradna: Idemo na Ljetno KinoLjetno Kino nastupit će u Vintage Industrial Baru u subotu 11.10., a oko ponoći na pozornici će im se pridružiti ’sestra po oružju’ Mara Aiko,Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 07.10.2014.

Novinari pjevaju Nad Urom

Novinari pjevaju Nad Urom U četvrtak 29.05. od 21:00h u caffe baru Nad Urom održati će se humanitarna akcija pod nazivom ”Radio Rijeka i Novi List pjevaju za Slavoniju” u kojoj će se naši riječki novinari pojaviti u nesvakidašnjoj ulozi te stati pred mikrofon i zapjevati, a sve u svrhu skupljanja pomoći za ljude stradale u poplavama koje su proteklih tjedana zadesile Hrvatsku.

Također će im se priključiti i mladi novinari studentskog Radio Sove koji će cijeli događaj i uživo prenositi u svojoj emisiji na radio valovima Radio Rijeke, te naravno i zapjevati bok uz bok sa svojim starijim kolegama.

Glazbenu podršku i podlogu pružit će im akustični trio Tri Kralja i djevojke iz akustičnog dua Pinky& The Brain.

Ulaz će se naplaćivati simboličnih 10kn, iako napominjemo da je svatko slobodan platiti i više s obzirom na svoje mogućnosti, a sav prikupljeni novac od ulaza te dijela dnevnog utrška caffe bara Nad Urom upotrijebiti će se za kupnju najpotrebnijih namirnica i artikala za ljude pogođene poplavama. Sva prikupljena roba će se, u trošku i aranžmanu caffe bara Nad Urom, voziti direktno u Slavoniju već ove subote!

Objavljeno 29.05.2014.

’Škola u kinu’ za kraj školske godine

’Škola u kinu’ za kraj školske godineKraj svibnja i početak lipnja donosi pet animiranih filmova za organizirane posjete riječkih osnovnih škola...Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 21.05.2014.

Vremeplov

Mislim da nas uspjeh u osnovi uopće nije promijenio kao ljude. Isti smo luđaci kakvi smo bili na početku. Ne vidimo se ništa većima od naših fanova.
Kirk Hammett (Metallica)