Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”13 zlatnih hitova” OPP

”13 zlatnih hitova” OPPRiječka grupa One Piece Puzzle (OPP) izbacila je svoj debitanski album ”13 zlatnih hitova”.

Bend djeluje od 2001. godine, prepoznatljivi su po ekspresivnim nastupima često definiranim kao agresivnim, kaotičnim i opscenim, a predstavljaju ih kao bend s jednom od najboljih rock vokalistica na domaćoj sceni.

U svojem dosadašnjem radu održali su vrlo uspješne koncerte u svim većim gradovima u državi te mnogim festivalima alternativne glazbe (’Rokaj fest’, ’Art&Music Festival’, ’Hartera’, ’Priredba’, ’Viva la Pola’). Također su dijelili pozornicu s velikim imenima kako domaće, tako i strane glazbene scene poput grupa Laibacha, The Fall, Ratos de Porao, Ramba Amadeusa, Leta 3, TBF-a, Hladnog Piva…

2006. godine OPP pobjeđuju na renomiranom ’Art and Music Festivalu’ te stupaju u pregovore s izdavačkom kućom Menart s ciljem izdanja prvog samostalnog albuma. U 2007. godini OPP sviraju kao predgrupa Hladnom pivu na njihovoj turneji.

OPP je do sada već izbacio prvi singl s albuma za pjesmu ’Derem! Rokam! Guzim!’ čija se televizijska premijera očekuje uskoro. Album ”13 zlatnih hitova” sniman je u studijima Partyzan (Pula) i G.I.S. (Kastav) u suradnji sa stručnim savjetnikom Edijem Cukerićem, renomiranim i nagrađivanim producentom, te u studiju ”Puzla” (Srdoči).

Album sadrži 14 pjesama, a na njemu se pojavljuju brojni gosti. Omot je dizajnirao Goran Butorac-Frenki.

Objavljeno 14.03.2009.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)