Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

14.lipanj, Rock za Ri - do smaka svijeta

Tradicionalna glazbena manifestacija tzv. rock smotra ”jakih i novih snaga” Hrvatske glazbene unije - podružnica Rijeka održat će se i ove godine, također tradicionalno polovicom lipnja u vrijeme dana Sv. Vida - zaštitnika grada Rijeke. Točan datum koncerta je srijeda, 14. lipnja, a vrijeme održavanja je rani večernji termin, oko 20 sati. Mjesto održavanja zajedničkog open air nastupa više riječkih grupa, što afirmiranih, što neafirmiranih, je Gat Karoline Riječke.

Prema dostupnim informacijama, trebali bi nastupiti sljedeći Ri rock izvođači ”klupske scene”: Vava Simčić (ex-Laufer) i prijatelji, Grad, ManDrill, Quasarr, te Father. Lista bendova nije zaključena i još će se nadopuniti drugim rockerskim imenima. Za detaljnije infomacije možete kontaktirati HGU - podružnica Rijeka na telefon 331-559 (informacija se odnosi isključivo na izvođače iz Rijeke i okolice).

Podsjećamo da je taj dan ujedno posljednji dan nastave za srednje škole pa je ovo zgodna informacija za srednjoškolce željne dobre svirke i još bolje zabave. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Objavljeno 29.05.2006.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison