Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

15 godina Šajete i promocija albuma ”Kope i špade”

Na Veliki petak, 21. ožujka od 21 sat otvorit će se se vrata Stereo dvorane, a sat kasnije na posebno dizajniranu pozornicu stupit će Šajeta. Događajem naziva ”Spontani aplauzi” Šajeta će uz svoju vjernu publiku proslaviti petnaestu obljetnicu rada i promovirati novi album ”Kope i špade”.

Ovo će biti jedinstvena prilika da vidimo Šajetu u drugačijem izdanju, s jednom dozom retrospektive, s pomno biranim detaljima (scenskim, audio i vizualnim), s istaknutim glazbenim gostima i gostima iznenađenja.

Večer će krenuti s počecima čakavskog punka, preko ča-vala i konačno do albuma ”Kope i špade”. Pjesme koje će svakoko biti odsvirane u Stereu kreću se od ”Mojih koraka”, ”Lovranskih črešanja”, ”Partyja za ekipu” i ”Generacije” do ”Predivne zemlje”, ”Lungo Mare”, ”Kraljice patetike” i ”Jasona Donovana”. Naravno, naći će se tu i neke numere koje već dugo nismo čuli, a za ovu priliku dobit će posebne aranžmane (Šajo to voli zvati: ”B-sides special”). Glazbenu kulisu pratit će projekcija video i foto trenutaka iz bogate Šajetine povijesti, jer 15 godina nije zanemariva brojka.

Ulaz na koncert možete osigurati na jedan od sljedećih načina. Prvo, kupnjom CD-a ”Kope i špade” u Aquarius CD shopu Rijeka, (Matije Gupca 3a) dobivate na dar i dva ulaza na koncert. Drugo, ukoliko se na ulazu u Stereo dvoranu pojavite s pozivnicom. Treće, kupnjom ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40 kn na Kartomatu i TIC-u.

Objavljeno 17.03.2008.

Vremeplov

Svirajte ono što ljudi vole i kroz to voljeti će i vas.
Jo Patti