Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

15 godina Šajete i promocija albuma ”Kope i špade”

Na Veliki petak, 21. ožujka od 21 sat otvorit će se se vrata Stereo dvorane, a sat kasnije na posebno dizajniranu pozornicu stupit će Šajeta. Događajem naziva ”Spontani aplauzi” Šajeta će uz svoju vjernu publiku proslaviti petnaestu obljetnicu rada i promovirati novi album ”Kope i špade”.

Ovo će biti jedinstvena prilika da vidimo Šajetu u drugačijem izdanju, s jednom dozom retrospektive, s pomno biranim detaljima (scenskim, audio i vizualnim), s istaknutim glazbenim gostima i gostima iznenađenja.

Večer će krenuti s počecima čakavskog punka, preko ča-vala i konačno do albuma ”Kope i špade”. Pjesme koje će svakoko biti odsvirane u Stereu kreću se od ”Mojih koraka”, ”Lovranskih črešanja”, ”Partyja za ekipu” i ”Generacije” do ”Predivne zemlje”, ”Lungo Mare”, ”Kraljice patetike” i ”Jasona Donovana”. Naravno, naći će se tu i neke numere koje već dugo nismo čuli, a za ovu priliku dobit će posebne aranžmane (Šajo to voli zvati: ”B-sides special”). Glazbenu kulisu pratit će projekcija video i foto trenutaka iz bogate Šajetine povijesti, jer 15 godina nije zanemariva brojka.

Ulaz na koncert možete osigurati na jedan od sljedećih načina. Prvo, kupnjom CD-a ”Kope i špade” u Aquarius CD shopu Rijeka, (Matije Gupca 3a) dobivate na dar i dva ulaza na koncert. Drugo, ukoliko se na ulazu u Stereo dvoranu pojavite s pozivnicom. Treće, kupnjom ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40 kn na Kartomatu i TIC-u.

Objavljeno 17.03.2008.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf