Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

2. Festival dokumentarnog rock filma u Rijeci

2. Festival dokumentarnog rock filma u Rijeci2. Festival dokumentarnog rock filma u Rijeci održat će se od 19. veljače do 21. veljače u Art - kinu Croatia u organizaciji udruge Amandla u suradnji sa DORF ’09 iz Vinkovaca.

Na ovogodišnjem festivalu prikazat će se 11 dokumentarnih filmova inozemne i domaće dokumentarne rock kinematografije. Filmovi obuhvaćaju različite poruke autore od filmova koji se bave glazbenim pokretima, njihovim korijenima i razvoju, do filmova koji intimno progovaraju o radu i glazbi autora/grupa koji/e se obilježili pojedine glazbene pravce.

Uz projekcije filmova festival će pratiti i off program koji uključuje projekcije fotografija glazbenih događanja čiji su autori Jadranka Lacković i Antonio Bujan.

Ovogodišnji festival, po prvi put, u suradnji s Glazbenim centrom Rijeka omogućit će tijekom festivalskih dana Rijeci, publici i posjetiteljima druženje i diskusije uz živu glazbu, koju će izvoditi upravo oni - publika i gosti predstava.

Festival se održava u prostoru Art-Kina Croatia, ulaz je besplatan, a projekcije počinju u 18h svaki od četiri festivalska dana.


Više detalja o kompletnom rasporedu projekcija i događanja te ostalim pojedinostima potražite na službenoj stranici Festivala.
http://dorf-rijeka09.blogspot.com/

Objavljeno 17.02.2009.

Vremeplov

Mislim, tko više danas može imati punk bend kad malo prdneš na ulicu i svi ti klimaju? Frustrira to. Bolje se pjesme rade kad te vlasti ne slušaju.
Nora Turato (Klaus), intervju za RiRock.com