Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

2. Festival dokumentarnog rock filma u Rijeci

2. Festival dokumentarnog rock filma u Rijeci2. Festival dokumentarnog rock filma u Rijeci održat će se od 19. veljače do 21. veljače u Art - kinu Croatia u organizaciji udruge Amandla u suradnji sa DORF ’09 iz Vinkovaca.

Na ovogodišnjem festivalu prikazat će se 11 dokumentarnih filmova inozemne i domaće dokumentarne rock kinematografije. Filmovi obuhvaćaju različite poruke autore od filmova koji se bave glazbenim pokretima, njihovim korijenima i razvoju, do filmova koji intimno progovaraju o radu i glazbi autora/grupa koji/e se obilježili pojedine glazbene pravce.

Uz projekcije filmova festival će pratiti i off program koji uključuje projekcije fotografija glazbenih događanja čiji su autori Jadranka Lacković i Antonio Bujan.

Ovogodišnji festival, po prvi put, u suradnji s Glazbenim centrom Rijeka omogućit će tijekom festivalskih dana Rijeci, publici i posjetiteljima druženje i diskusije uz živu glazbu, koju će izvoditi upravo oni - publika i gosti predstava.

Festival se održava u prostoru Art-Kina Croatia, ulaz je besplatan, a projekcije počinju u 18h svaki od četiri festivalska dana.


Više detalja o kompletnom rasporedu projekcija i događanja te ostalim pojedinostima potražite na službenoj stranici Festivala.
http://dorf-rijeka09.blogspot.com/

Objavljeno 17.02.2009.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison