Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

5.LIBURNIA JAZZ 2005.

Liburnia Jazz 2005. - Festival & Workshops... gdje ima rocka ima i jazza. Zahvaljujući suradnji s Festivalom Opatija, Turističkom zajednicom Grada Opatije, vjernim sponzorima i donatorima - Liburnia Jazz i ovog ljeta, kao i posljednjih pet godina, prvi vikend u srpnju vraća jazz u Opatiju. No, ove godine, osim već poznatih mjesta kao što su Villa Angiolina, Umjetnički paviljon Juraj Šporer, terase opatijskih hotela, Liburnia Jazz osvaja i Veliku scenu Ljetne pozornice.
Festival će prvoga dana, u petak 1. srpnja, otvoriti legendarni Joe Zawinul Syndicate koji će upravo iz Opatije krenuti na ovogodišnju europsku turneju. Detaljnije informacije i program su ovdje.

Objavljeno 15.06.2005.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)