Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ANDROIDA ŽIVI

Uz pripreme za nastup na EXPO 2005., Putokazi i dalje proširuju priču koju su započeli prije godinu dana objavljivanjem albuma ”Androida”; na jesen će se pojaviti video spot za skladbu ’Play, Rewind, Forward’, u režiji Tomislava Rukavine i Bruna Razuma (autora izvanrednog spota singla ’’Drukčija – Underground Sky Remix’’). Snimljena je i nova verzija skladbe ’’Snena pleše’’, u remixu DJ-a Bizarrea, za koju se također snima video spot. ’’Snena pleše’’ je i novi radijski singl Putokaza i od ovog vikenda može čuti na domaćim radio postajama.
Uz sve nabrojene aktivnosti Putokazi najavljuju i DVD izdanje koje prati album ’’Androida’’, a veći dio ovog materijala snimat će se tijekom njihovog velikog koncertno scenskog happeninga koji će se održati 18.07.2005. na stubama Grand hotela Bonavia u Rijeci. Ovaj dugo pripreman koncertno scenski dio priče o ’’Androidi’’ Putokazi će izvesti uz gostovanja Damira Urbana, Massima Savića, Alana Bjelinskog, članove orkestra HNK Ivana pl. Zajca, Underground Sky, DJ Bizarrea i drugih.

Objavljeno 08.07.2005.

Vremeplov

S muzama je stvarno tako, jednostavno dođu i ne daju mi mira. Ili ih nema. Najneopterećeniji sam u gluho doba noći, kad mogu ukopčat svoj Fostex i počet snimuckat, bez obaveze da to i ostane na traci.
Vlado Simčić Vava, intervju za Rirock.com