Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ANDROIDA ŽIVI

Uz pripreme za nastup na EXPO 2005., Putokazi i dalje proširuju priču koju su započeli prije godinu dana objavljivanjem albuma ”Androida”; na jesen će se pojaviti video spot za skladbu ’Play, Rewind, Forward’, u režiji Tomislava Rukavine i Bruna Razuma (autora izvanrednog spota singla ’’Drukčija – Underground Sky Remix’’). Snimljena je i nova verzija skladbe ’’Snena pleše’’, u remixu DJ-a Bizarrea, za koju se također snima video spot. ’’Snena pleše’’ je i novi radijski singl Putokaza i od ovog vikenda može čuti na domaćim radio postajama.
Uz sve nabrojene aktivnosti Putokazi najavljuju i DVD izdanje koje prati album ’’Androida’’, a veći dio ovog materijala snimat će se tijekom njihovog velikog koncertno scenskog happeninga koji će se održati 18.07.2005. na stubama Grand hotela Bonavia u Rijeci. Ovaj dugo pripreman koncertno scenski dio priče o ’’Androidi’’ Putokazi će izvesti uz gostovanja Damira Urbana, Massima Savića, Alana Bjelinskog, članove orkestra HNK Ivana pl. Zajca, Underground Sky, DJ Bizarrea i drugih.

Objavljeno 08.07.2005.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com